Acasa / Eveniment / Autobasculantă răsturnată pe Defileul Jiului

Autobasculantă răsturnată pe Defileul Jiului

A fost panică pe Defileul Jiului. O autobasculantă plină ochi cu pietriş s-a răsturnat ieri după-amiaza chiar într-o curbă de pe Defileul Jiului. Pompierii militari dar şi poliţiştii gorjeni au fost solicitaţi să intervină de urgenţă. Din fericire au fost înregistrate doar pagube materiale. Până la finalizarea cercetărilor, pe numele şoferului s-a întocmit dosar penal.

Şoferul autobasculantei a pierdut controlul direcţiei într-o curbă şi s-a răsturnat. Tot pietrişul cu care autobasculanta era încărcată s-a împrăştiat pe carosabil. Traficul a fost îngreunat, mai ales că autoturismele au circulat pe un singur sens. Şoferul care se afla la volan a scăpat cu câteva răni uşoare dar şi cu o sperietură soră cu moartea. Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Medicii ajunşi la faţa locului i-au acordat primele îngrijirile medicale.

,,O autobasculantă încărcată cu pietriș s-a răsturnat pe carosabil, pe DN 66 Defileul Jiului. Traficul a fost blocat minute în şir pe un singur sens. În urma impactului a rezultat o singură victimă, respectiv șoferul, care a fost rănit ușor. Politistii au dirijat circulația rutieră pe un singur sens”, a declarat Andrei Lazăr, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Gorj.

La faţa locului au ajuns şi pompierii gorjeni

,,ISU Gorj a fost solicitat să intervină pentru gestionarea unei situaţii de urgenţă generată de un autotren răsturnat pe Defileul Jiului. La faţa locului s-a deplasat un echipaj de intervenţie din cadrul Gărzii de Intervenţie Bumbeşti -Jiu, un echipaj din cadrul SAJ Gorj, precum echipaje ale IPJ Gorj. Conducătorul auto a reuşit să iasă suferind leziuni minore. I s-au acordat ingrijiri medicale la faţa locului”, a declarat Florin Chisim, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Gorj.

Scrie un commentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*