Autocamion cuprins de flăcări, în mers

0
83

Un autocamion a fost cuprins de flăcări, în această dimineață, în timp ce se afla în mers pe strada Tismana, din municipiul Târgu Jiu. Doi pompieri care treceau prin zonă întâmplător au intervenit şi au stins incendiul cu un stingător.

”Un simplu stingător te poate scăpa de probleme! În urmă cu puțin timp, pe strada Tismana din municipiul Tg-Jiu, un autocamion a fost cuprins de flăcări!
Din fericire, doi dintre colegii noștri pompieri, treceau cu un autoturism de serviciu și au văzut fumul dens care iesea de sub cabină și pe bietul șofer care se zbătea să stingă incendiul. Cum era normal, băieții noștri au oprit autoturismul, au pus mâna pe stingător și au intervenit pentru stingerea incendiului! La fața locului s-a deplasat și o autospecială de stingere cu apă și spumă din cadrul Detașamentului de Pompieri Tg-Jiu, dar incendiul fusese lichidat de către cei doi colegi. O coincidență fericită am putea spune, pentru că prezența colegilor noștri în zonă și intervenția lor promptă a făcut ca incendiul să fie stins într-o stare incipientă și nu a distrus întregul camion. Cauza probabilă a incendiului o reprezintă un cablu electric defect sau neizolat corespunzător. Felicitările noastre pentru plutonierul major Dicu Ion și maistrul militar Coconete Alexandru pentru intervenția lor”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here