Acasa / Eveniment / Autorii furtului de biciclete au fost prinși. Sunt minori

Autorii furtului de biciclete au fost prinși. Sunt minori

Doi minori care au furat două biciclete, zilele trecute, au fost găsiți de polițiști iar bunurile au fost înapoiate părții vătămate. Tinerii aveau asupra lor una dintre biciclete și au recunoscut în fața polițiștilor că este una dintre cele furate.

”Poliţiştii din cadrul Poliţia Municipiului Târgu Jiu au depistat doi tineri, în zona stației de autobuz de pe strada Republicii, care aveau asupra lor o bicicletă, care corespundea semnalmentelor unei biciclete sustrase la data de 8 iunie a.c.

Polițiștii i-au identificat pe cei doi tineri, de 11 și 12 ani, din comuna Bustuchin, respectiv comuna Licurici, care, fiind întrebați de proveniența bicicletei, au declarat că ar fi sustras-o de pe strada Victoriei, în noaptea de 8 iunie a.c.

În continuarea cercetărilor, polițiștii de investigații criminale au stabilit că cei doi minori, în noaptea de 7/8 iunie a.c., ar mai fi sustras o bicicletă de pe strada Minerilor, din municipiul Târgu Jiu, pe care au înstrăinat-o, în schimbul unei datorii mai vechi. Cele două biciclete au fost recuperate de polițiști și predate părților vătămate” a transmis Corina Scurtu, purtătorul de cuvânt al I.P.J Gorj.

Scrie un commentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*