Acasa / Eveniment / Autorii unui jaf la o casă de pariuri din Târgu Jiu, prinși cu ajutorul unui polițist aflat în timpul liber

Autorii unui jaf la o casă de pariuri din Târgu Jiu, prinși cu ajutorul unui polițist aflat în timpul liber

O casă de pariuri din cartierul 9 Mai, din Târgu Jiu, a fost spartă, în noaptea de miercuri spre joi, de trei tineri din Petroșani, cu vârste cuprinse între 26 și 34 de ani. Fapta s-a produs în jurul ore 2,00. Un polițist din cadrul Poliției Municipiului Târgu Jiu aflat în timpul liber a auzit din locuință un zgomot de geam spart și sunetul unei alarme. S-a uitat pe geamul locuinței și a văzut trei persoane cu glugile în cap, care fugeau către o mașină aflată în parcarea de reședință a blocului. Atunci, agentul șef adjunct Oproiu Valentin, in vârsta de 39 de ani, și-a anunțat colegii, împreună cu care a pornit, apoi, la prinderea în flagrant delict a celor în cauză.

Polițistul a pornit în urmărirea făptașilor alături de colegi

„La scurt timp după sesizare, polițistul care a observat săvârșirea faptei și polițiștii de investigații criminale au identificat atât autoturismul, cât și pe cei trei ocupanți, în persoana a trei tineri de 26, 27 și 34 de ani, din municipiul Petroșani, județul Hunedoara, bănuiți de săvârșirea infracțiunii, care au fost conduși la sediul Poliției Municipiului Târgu Jiu pentru continuarea cercetărilor și luarea măsurilor legale.

Din primele cercetări efectuate de polițiști la fața locului a reieșit faptul că cele trei persoane ar fi spart geamul ușii de acces într-o casă de pariuri, de pe strada 1 Decembrie 1918, de unde ar fi sustras 16.000 lei, prin folosirea a două obiecte contondente, pe care polițiștii le-au identificat în autoturismul cu care cei trei au părăsit locul faptei.

 Prejudiciul a fost recuperat în totalitate de polițiști. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat“, a transmis Corina Scurtu, purtător de cuvânt al Poliției Gorj.

Polițistul care a contribuit la prinderea celor trei suspecți își desfășoară activitatea in cadrul Politiei Municipiului Targu Jiu – Biroul de Ordine Publică.

Scrie un commentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*