Avalanşă de accidente din cauza zăpezii

0
15

Mai multe accidente de circulaţie au avut loc, în aceste zile, din cauza zăpezii care a căzut din abundenţă în judeţul Gorj. În urma evenimentelor rutiere, câteva persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale.

Primul accident de circulaţie soldat cu rănirea unui minor a fost înregistrat pe raza oraşului Tismana. Minorul a fost lovit de maşină, imediat ce s-a angajat în traversarea străzii prin loc nepermis şi fără să se asigure. Un alt eveniment rutier a fost înregistrat tot pe teritoriul oraşului Tismana, în punctul Dumbrava. Poliţia Oraşului Tismana a fost sesizată prin 112 despre faptul că, pe DN 67 D Tismana, punctul Dumbrava, a avut loc un accident de circulaţie cu victime. La faţa locului s-a deplasat echipa operativă care, din primele cercetări efectuate, a constatat că şoferul, P.G., de 64 ani, din Târgu-Jiu, în timp ce conducea un autoturism, pe DN 67 D, din direcţia Târgu-Jiu-Baia de Aramă, la Km 25+300 m, nu a adaptat viteza de mers la condiţiile de drum, carosabilul fiind acoperit cu zăpadă, a pierdut controlul volanului, a derapat şi a ieşit în afara părţii carosabile, intrând în coliziune cu un arbore. În urma impactului a rezultat accidentarea uşoară a conducătorului auto, care a fost transportat cu ambulanţa la Spitalul Judeţean Târgu-Jiu pentru acordarea de îngrijiri medicale. Şoferul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Viteza neadaptată la condiţiile de drum

Poliţia Oraşului Novaci a fost sesizată, prin apelul de urgenţă 112, despre faptul că la intrarea în Zona Turistică Montană Rânca s-a produs un accident de circulaţie soldat cu o victimă. La faţa locului s-a deplasat echipa operativă care a constatat că I.U.C., de 35 ani, din municipiul Craiova, judeţul Dolj, în timp ce conducea autoturismul proprietate personală, pe DN 67 C Novaci, din direcţia Novaci către Zona Turistică Montană Rânca, la km. 29 + 600 m, nu a adaptat viteza de deplasare la condiţiile de drum, carosabilul fiind acoperit cu zăpadă, a pierdut controlul volanului şi a intrat în coliziune cu parapetul de protecţie de pe marginea drumului. În urma impactului a rezultat vătămarea uşoară a unei minore 6 ani, pasageră în autoturism, care a fost transportată la Spitalul Orăşenesc Novaci, pentru acordarea de îngrijiri medicale. Conducătorul auto fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Şoferiţă cu maşina în şanţ

O şoferiţă de 44 de ani, din comuna Ciuperceni, în timp ce conducea un autoturism pe DC 121 Pîrîu de Vale, din direcţia Pîrîu de Vale către Pîrîu de Pripor, nu a adaptat viteza de mers la condiţiile de drum, carosabilul fiind acoperit cu zăpadă, a pierdut controlul volanului, a derapat şi a ieşit în afara părţii carosabile, într-un şanţ, pe partea dreaptă a sensului de mers. În urma impactului a rezultat accidentarea uşoară a doi minori de 14 ani, pasageri în autoturism, care au fost transportaţi la Spitalul Judeţean Târgu-Jiu pentru acordarea de îngrijiri medicale. Conducătoarea auto a fost testată cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here