Băgată în spital de iubit

0
18

Un tânăr din Târgu-Jiu şi-a băgat în spital iubita, după ce s-a urcat la volanul unei maşini deşi nu avea permis de conducere. Şoferul de ocazie a efectuat o depăşire neregulamentară, intrând în coliziune cu un autoturism condus de o tânără de 21 de ani. Evenimentul Rutier s-a produs pe Strada Unirii din Târgu-Jiu.

Fără să se gândească la consecinţe, tânărul de 28 de ani din Târgu-Jiu a urcat la volanul maşinii neînmatriculate şi a încercat să facă pe şoferul profesionist în trafic. Teribilismul l-a costat sănătatea iubitei. „În urma impactului, o pasageră de 27 de ani, din primul autoturism, a suferit leziuni. Totodată, din verificările efectuate, s-a constatat faptul că tânărul de 28 de ani conducea un autovehicul neînmatriculat şi fără să posede permis de conducere. Cei doi conducători auto auto au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ”, a declarat Lucian Stroe, purtător de cuvânt IPJ Gorj.

Dacă dosarul va ajunge în instanţă, tânărul de 28 de ani riscă ani buni de închisoare, fiind acuzat de vătămare corporală din culpă, conducerea unui autovehicul pe drumurile publice de către o persoană ce nu posedă permis de conducere şi conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here