Acasa / Eveniment / Bărbat din Rovinari pus la pământ pentru 220 de lei. Agresorii au fost identificaţi

Bărbat din Rovinari pus la pământ pentru 220 de lei. Agresorii au fost identificaţi

Doi tineri de 20 şi 31 de ani, din oraşul Rovinari respectiv municipiul Târgu Jiu, au ajuns în spatele gratiilor, fiind cercetaţi în cadrul unui dosar penal pentru tâlhărie calificată. La sfârşitul săptămânii trecute, cei doi au agresat şi jefuit un om de 50 de ani, pe o stradă din Rovinari.

Victima le-a povestit anchetatorilor cum cei doi tineri l-au pus la pământ, l-au lovit, iar apoi i-au furat din portofel suma de 220 de lei, buletinul, dar şi un telefon mobil pe care îl avea asupra sa. Imediat după comiterea faptei cei doi au luat-o la fugă. Bărbatul de 50 de ani a cerut ulterior ajutorul oamenilor legii, care i-au identificat pe tâlhari câteva zile mai târziu. Aceştia au fost reţinuţi pentru 24 de ore, după care au fost duşi în faţa procurorilor cu propuneri legale.

,, Poliţia Oraşului Rovinari a fost sesizată de un bărbat de 50 de ani, din comuna Păstrăveni, județul Neamț, cu privire la faptul că, în timp ce se afla pe raza orașului Rovinari, a fost agresat fizic de două persoane necunoscute, iar în timp ce era căzut la sol l-au deposedat de suma de 220 lei, actul de identitate și un telefon mobil, pe care le avea asupra sa. La data de 17 octombrie a.c., în urma activităților specifice desfășurate de polițiști din cadrul Poliției Orașului Rovinari, au fost identificați doi tineri de 20 și 31 de ani, din orașul Rovinari, respectiv municipiul Târgu-Jiu, bănuiți de săvârșirea faptei, fiind conduși la sediul poliției pentru continuarea cercetărilor. Ulterior, în baza probatoriului administrat în dosar, față de aceștia s-a dispus măsura reținerii pentru o perioadă de 24 de ore”, au comunicat reprezentanţii Inspectoratului Judeţean de Poliţie Gorj.

Cercetările continuă în cadrul unui dosar penal, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tâlhărie calificată.

Scrie un commentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*