Acasa / Eveniment / Bărbat din Slovenia, snopit în bătaie într-un bar din comuna Drăguțești

Bărbat din Slovenia, snopit în bătaie într-un bar din comuna Drăguțești

Un bărbat în vârstă de 45 de ani, din Slovenia, este internat în stare gravă la spitalul din Craiova, după un scandal care a avut loc într-un bar din comuna gorjeană Drăguţeşti. Parchetul de pe lângă Tribunalul Gorj efectuează cercetări într-un dosar penal pentru tentativă de omor.

Victima venise în vizită la familia iubitei sale și se afla într-un bar din comuna Drăguțești. După ce au consumat băuturi alcoolice cu patru tineri cu vârste cuprinse între 23 și 33 de ani, din localitate, au început să se certe. Conflictul a degenerat, iar între bărbatul din Slovenia și ceilalți tineri a izbucnit o bătaie.

Scandalagii au ajuns la spital

Polițiștii au intervenit la fața locului pentru a aplana scandalul. „În cursul nopții a avut loc un conflict spontan între mai multe persoane, între care și un cetățean sloven, pe raza localității Drăguțești. Se efectuează cercetări pentru tentativă de omor“, a precizat Miruna Prejbeanu, purtător de cuvânt al Poliției Gorj. Ceilalți patru scandalagii au ajuns la Spitalul Județean de Urgență Târgu Jiu, în timp ce slovenul a fost transferat la spitalul din Craiova, din cauza rănilor grave.

Scrie un commentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*