Bărbat găsit mort în casă! Descoperirea a fost făcută de preotul din comună

0
51

Un bărbat din Moi a fost găsit duminică dimineața fără suflare, în propria locuință. Preotul din comună a fost cel care a făcut macabra descoperire. Acesta încearcă acum sa dea de fiul bătrânului, acesta fiind singura sa rudă care s-ar putea ocupa de înmormântare.

Gavril Bivolu, preotul parohiei Moi, avea grijă de bătrânul care duminică dimineața fost găsit mort. Omul bisericii mergea zilnic să îi aducă mâncare bărbatului de 62 de ani. Conform spuselor acestuia, de câteva zile omul se îmbolnăvise. Olaru Virgil își ducea traiul singur, asta după ce soția sa a decedat în urmă cu mulți ani.

Știind ca bătrânul este bolnav, preotul a mers să îi ducă acestuia un castron cu mâncare, însă când a ajuns în dreptul ușii a constatat că nu îi răspunde nimeni, așa că a intrat în locuință și a rămas șocat. Pe un pat se afla trupul neînsuflețit al bărbatului, așa că părintele a pus mâna pe telefon și a sunat la 112 pentru a anunța decesul. Cadavrul a fost ulterior transportat la Serviciul de Medicină Legală Gorj pentru efectuarea necropsiei și stabilirea cu exactitate a cauzelor care au dus la moartea localnicului din satul Moi.

Conform spuselor preotului, acesta trebuia ca luni dimineața să meargă cu bătrânul la spital, pentru câteva investigații. Dacă nu vor putea da de urma fiului, preotul și primarul comunei Bâlteni au hotărât să aloce suma necesară organizării slujbei de înmormântare pentru bărbatul trecut în neființă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here