Bărbat rănit după ce a ieșit cu tractorul în drum!

0
39

Conducătorul unui tractor a fost lovit într-un accident rutier care a avut loc pe DE 79, pe raza comunei Plopşoru. Acesta a ieşit de pe un drum lateral în drumul european 79, fără să se asigure, intrând în coliziune cu un autoturism condus de un bărbat de 34 ani, din Caracal, județul Olt. Bărbatul de 58 de ani a fost rănit uşor, fiind transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Evenimentul rutier a avut loc pe raza comunei Plopşoru. Tractoristul, în vârstă de 58 de ani, din Brăneşti a ieşit cu utilajul agricol de pe un drum secundar pe unul naţional, fără să se asigure, timp în care, o maşină care deplasa regulamentar a intrat lateral în utilajul condus de acesta. În urma impactului dintre maşină şi utilajul agricol, conducătorul tractorului a fost rănit uşor. Victimei i s-a acordat ajutor pentru a ieşi din tractor, după care a fost dusă la spital pentru îngrijiri medicale. Oamenii legii ajunşi la faţa locului au întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

,,Poliţia Oraşului Turceni a fost sesizată prin apelul 112 de un participant la trafic, cu privire la faptul că pe raza comunei Plopşoru a avut loc un accident de circulație cu victime. La fața locului s-a deplasat o echipă operativă care a constatat că un bărbat de 58 de ani, din comuna Brăneşti, a ieşit cu un utilaj agricol de pe un drum lateral în DE 79 Cursaru, fără a se asigura corespunzător, moment în care a fost acroşat de un autoturism condus regulamentar de un bărbat de 34 de ani, din municipiul Caracal, județul Olt. Ambii conducători auto au fost testați cu etilotestul, rezultatul fiind negativ. În urma impactului a rezultat vătămarea corporală uşoară a bărbatului de 58 de ani, fiind transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale”, a precizat Andrei Lazăr, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Gorj.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here