Bărbat reţinut pentru că a încălcat ordinul de protecţie! A fost prins lângă locuința fostei soții

0
9

Un târgujian a fost reţinut pentru 24 de ore, deoarece a încălcat ordinul de protecţie impus de judecători. Acesta avea interzis să se apropie de locuinţa fostei soţii, în urma numeroaselor scandaluri ce au avut loc în trecut. Atunci când a văzut că este încălcată decizia organelor abilitate, disperată, femeia a pus mâna pe telefon şi a sunat la poliţie. Bărbatul şi-a petrecut noaptea în arestul IPJ Gorj, urmând să dea socoteală pentru fapta sa.

Weekendul trecut, o femeie de 33 de ani din Târgu Jiu a trecut prin clipe de groază. Aceasta s-a speriat atunci când a văzut că fostul soţ se apropie de locuinţa sa. Femeia reuşise în urmă cu puţin timp să obţină un ordin de protecţie, după ce, potrivit anchetatorilor, fostul partener o teroriza. Bărbatul nu avea voie să se apropie de locuinţa acesteia la mai puţin de 50 de metri. După apelul făcut la 112, poliţiştii s-au deplasat de urgenţă la faţa locului, găsindu-l pe cel reclamat în curtea imobilului. Imediat acesta a fost calmat şi condus la sediul poliţiei pentru continuarea cercetărilor. Oamenii legii au decis ca acesta să îşi petreacă 24 de ore în spatele gratiilor. Pe numele bărbatului a fost întocmit dosar penal pentru nerespectarea obligațiilor impuse de instanța de judecată.

,,Poliţia Municipiului Târgu-Jiu a fost sesizată de o femeie de 33 de ani, din localitate, cu privire la faptul că fostul soț, un bărbat de 38 de ani, nu respectă obligațiile impuse de instanța de judecată prin ordinul de protecție, respectiv că acesta s-a apropiat la mai puțin de 50 m de imobilul unde locuiește. La fața locului s-a deplasat o patrulă de siguranță publică care l-a identificat pe bărbat în curtea imobilului, fiind condus la sediul poliției pentru continuarea cercetărilor. În baza probatoriului administrat, s-a dispus măsura reţinerii bărbatului pe o perioadă de 24 de ore, fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al IPJ Gorj. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de nerespectarea obligațiilor impuse de instanța de judecată”, a declarat Andrei Lazăr, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Gorj.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here