Acasa / Eveniment / Bărbatul care și-a înjunghiat soția pe o stradă din Motru s-a sinucis în Penitenciarul Târgu Jiu

Bărbatul care și-a înjunghiat soția pe o stradă din Motru s-a sinucis în Penitenciarul Târgu Jiu

Bărbatul din municipiul Motru care, în luna decembrie a anului trecut, a încercat să-şi ucidă soţia în plină stradă şi-a pus capăt zilelor în Penitenciarul Târgu Jiu. Constantin Şchiopan era judecat pentru tentativă de omor.

Acesta a fost găsit spânzurat. Lucrătorii Penitenciarului Târgu Jiu, dar și echipajul ambulanței au efectuat manevrele de resuscitare, dar bărbatul nu a mai putut fi salvat.

„Miercuri, 13.03. 2019, personalul medical al Penitenciarului Târgu Jiu a intervenit pentru acordarea primului ajutor în cazul unui deţinut care a săvârşit un act de suicid prin spânzurare, în camera de deţinere. Au fost aplicate manevre de resuscitare până la sosirea echipajului  Serviciului de Ambulanta Târgu Jiu care a preluat procedura, însă în ciuda eforturilor depuse, a fost constatat decesul la ora  11.40.

În conformitate cu prevederile legale, s-a procedat la informarea: familiei persoanei condamnate, judecătorului de supraveghere a privării de libertate, Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu Jiu şi Administraţia Naţională a Penitenciarelor“, se arată într-o informare de presă a Penitenciarului Târgu Jiu.

 Și-a atacat soția în fața copilului

Constantin Șchiopan și-a lovit de mai multe ori soția cu un cuțit chiar în plină stradă. Doina Şchiopan, de 39 de ani, plecase de la domiciliul conjugal din comuna Şovarna, judeţul Mehedinţi, împreună cu cei doi copii minor. Aceștia s-au refugiat la locuinţa părinţilor, lângă municipiul Motru. Femeia nu a mai putut îndura scandalurilor frecvente. În ziua în care a fost atacată de soţ, aceasta l-a dus la şcoală pe unul dintre copii şi urma să-l lase şi pe cel mai mic la grădiniţă, însă a fost urmărită şi atacată în plină stradă, sub privirile copilului, fiind înjunghiată de mai multe ori.

Femeia a supravieţuit, fiind operată timp de peste şase ore de către medicii spitalului din Târgu Jiu. Şi soţul agresor, care a încercat să-şi pună capăt zilelor, tăindu-se în mai multe locuri. Şi el a fost dus la spitalul din Târgu Jiu, dar rănile au fost superficiale. Acesta a fost trimis în judecată pentru tentativă de omor.

Scrie un commentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*