Bărbatul din Arcani care a dispărut după ce a fost luat cu ambulanța, căutat prin păduri cu câinii polițiști

0
1612

Bărbatul din comuna Arcani, care a dispărut din Spitalul Județean de Urgență Târgu Jiu, după ce a fost luat de acasă cu ambulanța, nu a fost găsit nici până în prezent. Constantin Coiculescu este de negăsit de aproximativ o lună. Atunci, acesta a suferit o semi-pareză facială și a fost chemată ambulanța pentru a-l transporta la spital. Conform primarului localității, Aristică Coiculescu, bărbatul dispărut a fost dus mai întâi la Secția Neurologia, după care a fost dus la Unitatea de Primiri Urgență, pentru efectuarea unor investigații medicale, însă de aici a dispărut fără urmă.

Căutările nu s-au oprit și au avut loc chiar și zilele trecute cu câini special dresați: „A fost căutat și zilele trecute de poliție. Au fost aduși câini de căutare de la Sibiu. Au fost și voluntari. Am căutat pădurile de la Bârsești și până aproape de Stroești. Niciun semn, parcă a intrat în pământ. Nu l-a văzut nimeni. Este un lucru de neînțeles. A plecat de acolo, dar în ce parte a luat-o nu putem să ne dăm seama“, a precizat Aristică Coiculescu, primarul comunei Arcani.

„Nu l-am mai văzut de când a plecat la spital“

Constantin Coiculescu era cunoscut de localnici ca un om muncitor. Acesta avea grijă de un fiu în vârstă de 18 ani. Nici acesta nu mai știe nimic de tatăl lui: „Nu l-am mai văzut de când a plecat la spital. Nu m-a sunat. Nu știu ce s-a întâmplat“.

În ultima perioadă, bărbatul își mai pierdea memoria, pentru că ar fi suferit un accident vascular-cerebral.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here