Acasa / Eveniment / Bătaie cu pumnii, în plină stradă, între socru și ginere

Bătaie cu pumnii, în plină stradă, între socru și ginere

Doi bărbați, socru și ginere, s-au luat la bătaie în plină stradă, în urma unui conflict spontan. Între bărbați, pentru a aplana conflictul, a intervenit și soția, respectiv fiica celor doi dar și aceasta a fost lovită cu pumnii și a necesitat îngrijiri medicale.

”Poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Târgu Jiu au fost sesizaţi prin apelul 112, de o tânără de 25 de ani, din localitate, despre faptul că, în timp ce se afla în fața unui bloc, de pe strada Locotenent Colonel Dumitru Petrescu din localitate, soțul acesteia ar fi avut un conflict cu tatăl său.

Din primele cercetări efectuate, s-a stabilit faptul că, în urma unui conflict spontan, cei doi bărbați, unul de 40 de ani și altul de 54 de ani, ambii din municipiu, s-au lovit reciproc cu pumnii. Totodată, în urma conflictului izbucnit, tânăra a fost lovită cu pumnii în zona membrelor de către soțul său. Bărbatul de 54 de ani, împreuna cu fiica sa, s-au deplasat la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale” a transmis purtătorul de cuvânt al I.P.J. Gorj.

În cauză polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lovire sau alte violențe.

Scrie un commentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*