Bătăuși în timpul liber, mielușei în fața instanței! Tinerii care au bătut un agent de pază, duși în fața magistraților

0
28

După ce şi-au petrecut cele 24 de ore în spatele gratiilor, scandalagiii din faţa discotecii din Borăscu au fost duşi în faţa procurorilor. Aceştia au fost reţinuţi după ce au bătut un agent de paza, în vârstă de 48 de ani, care a refuzat să le permită accesul în local.

Minorul de 17 ani împreună cu prietenul său de 25 de ani, din Bolboşi, au fost duşi în faţa magistraţilor. În timp ce aceştia se aflau în arestul Inspectoratului Judeţean de Poliţie Gorj, victima Eugen Nicolae se afla pe patul de spital, beneficiind de îngrijirile medicale oferite de medici. Acesta a ajuns la unitatea medicală după ce, vineri seara, cei doi agresori s-au năpustit asupra lui, aplicându-i mai multe lovituri cu o bâtă de baseball.

,, La data de 05 ianuarie a.c., poliţişti din cadrul Secţiei 3 de Poliţie Motru au fost sesizaţi de un bărbat, de 35 de ani, administrator al unei societăţi comerciale, cu privire la faptul că, la punctul de lucru al societății, discoteca organizată în comuna Borăscu, ar fi avut loc o altercaţie, între mai multe persoane. Din primele cercetări efectuate de poliţişti la faţa locului, a reieşit faptul că doi tineri, ar fi coborât dintr-un autoturism şi ar fi exercitat acte de violenţă împotriva agentului de agentul de pază al discotecii, în vârstă de 48 de ani, din municipiul Târgu Jiu, pe fondul interdicţiei de a pătrunde în local, pusă celor doi, de către administratorul societăţii. Nicio persoană participantă la altercaţie nu a mai fost găsită, de poliţişti, la faţa locului. Agentul de pază a suferit leziuni şi s-a prezentat la spital, pentru acordarea de îngrijiri medicale. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de lovire sau alte violenţe şi tulburarea ordinii şi liniştii publice, fiind continuate cercetările pentru fi stabilite împrejurările exacte în care au avut loc faptele”, a declarat Miruna Prejbeanu, purtătorul de cuvânt al IPJ Gorj.

Agresorii nu s-au oprit până în momentul în care bâta de baseball s-a făcut bucăţi. Cei doi erau cunoscuţi în localitate datorită numeroaselor scandaluri în care au fost implicaţi. Atunci când au fost duşi la instanţă, scandalagiii nu au scos un cuvânt. Patronul discotecii le pusese interdicţie deoarece, în urmă cu puţin timp, acestia au mai fost implicaţi într-un scandal, în aceeaşi locaţie.

De asemenea, poliţiştii s-au sesizat din oficiu faţă trei tineri, de 20, 22 şi 26 de ani, toţi din comuna Bolboşi, şi unul de 30 de ani, din municipiul Târgu Jiu, persoane din anturajul celor în cauză, bănuiţi pentru săvârşirea infracţiunilor de mărturie mincinoasă şi favorizarea făptuitorului, urmând a fi cercetaţi în libertate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here