Bătăușul Gheorghe Didi Panainte, din nou în spatele gratiilor! Bărbatul și-a snopit în bătaie soția și fiica

0
195

Un apel la 112 avea să anunţe un nou conflict în familia cunoscutului bătăuş din Câmpofeni, județul Gorj, Gheorghe Didi Panainte. După ce i-a fost ridicat ordinul de restricţie, bărbatul s-a întors acasă, însă nu pentru a se împăca cu fosta soţie, ci pentru a continua să îşi terorizeze familia. În cursul zilei de marţi, şi-a lovit soţia cu bestialitate. Cu greu a reuşit aceasta să pună mâna pe telefon şi să ceară ajutorul oamenilor legii. Nici copila de doar 12 ani nu a scăpat de furia tatălui, aceasta fiind bătută până aproape de leşin. Oamenii legii l-au încătuşat, întocmindu-i un dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de violență în familie.

Tatăl bătăuş continuă să îşi terorizeze familia. După ce a avut o discuţie în contradictoriu cu fosta soţie, Gheorghe Panainte a răbufnit. A lovit-o din nou pe femeie, sub privirile îngrozite ale minorilor. Printre ţipete şi lacrimi, fetiţa de doar 12 ani a vrut să îşi ajute mama însă a fost şi ea luată la bătaie. Scenele de violenţă s-au terminat abia la apariţia oamenilor legii. Chiar dacă fostul soţ se află acum în atenţia organelor de poliţie, Ramona Maria Panainte nu poate sta liniştită. Aceasta spune că se teme atât pentru viaţa ei cât şi pentru cei mici. Copila care a fost bătută fără milă de către tată are certificat medico-legal de îngrijiri medicale pe o perioadă de 4 zile.

,,La data de 7 februarie a.c., poliţişti din cadrul Secţiei 1 Poliţie Rurală Târgu Jiu s-au sesizat cu privire la faptul că în urmă cu o zi, în timpul conflictului dintre un bărbat de 40 de ani și soția sa, de 37 ani, din comuna Arcani, acesta ar fi exercitat acte de violență și asupra fiicei sale, de 12 ani, provocându-i leziuni. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de violență în familie, cel în cauză fiind reținut pe bază de ordonanță pentru 24 de ore și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al IPJ Gorj, urmând ca, în cursul zilei de astăzi să fie prezentat Parchetului și Judecătoriei Târgu Jiu cu propunere de arestare preventivă”, a declarat Miruna Prejbeanu, purtătorul de cuvânt al IPJ Gorj.

În toamna anului 2017, Panainte a intrat în casă peste soţia cu care se afla în plin proces de divorţ. După ce a ameninţat-o, aceasta şi-a luat cei doi copii şi a fugit prin vecini. Pe atunci, femeia povestea cu groază cum Gheorghe Panainte a ajuns la un moment dat să pună cuțitul la gâtul copilului său mai mic, pentru a ține polițiștii departe de casa în care se auzeau strigăte disperate. Pe numele acestuia a fost emis ordin de restricţie. Procurorii au decis că nu are voie să se apropie mai mult de 200 de metri de cei care îl acuzau că îi terorizează. În zadar însă. Panainte a rupt zăvoarele puse de femeie la fiecare uşă şi a intrat în locuinţă. În timp ce soţia se ruga de vecini să o găzduiască, Panainte scria mesaje de ameninţare pe pereţii locuinţei. Până la expirarea ordinului de restricţie, bărbatul s-a făcut nevăzut.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here