Acasa / Eveniment / Cadavru găsit în curtea unei vile din Târgu Jiu

Cadavru găsit în curtea unei vile din Târgu Jiu

Un cadavru mumificat a fost găsit, ieri dimineaţă, în curtea unei vile de pe strada 22 Decembrie din municipiul Târgu Jiu.

Locuitorii din zonă spun că cel mai probabil este vorba de un om al străzii, care îşi găsise adăpost în casa care era părăsită. Cadavrul se afla pe o gură de canal. „La data 23 octombrie, polițiști din cadrul Biroului de Ordine Publică Târgu Jiu au identificat în incinta unui imobil nelocuit, din municipiul Târgu Jiu, cadavrul unui bărbat.

În urma verificărilor efectuate la locul faptei, nu au fost identificate documente pentru identificarea cadavrului, urmând a se efectua verificări şi investigaţii pentru stabilirea identităţii persoanei decedate.

Cadavrul a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Gorj, în vederea efectuării necropsiei şi stabilirii cu exactitate a cauzelor decesului.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă“.

Vila a aparținut familiei Andrițoiu

Vila aparţine familiei Andriţoiu. Cornel Andriţoiu, fost şef al patronatelor din Gorj, un cunoscut om de afaceri, care a fost implicat în administraţie, fiind consilier local. După moartea acestuia, casa a fost moştenită de fiul său, dar din cauza datoriilor la bănci, a fost pusă sub sechestru.

 

Scrie un commentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*