Candidat PNL la Consiliul Local Drăguțești, implicat în cazul tânărului care a fost schilodit pe viață

0
4400

Lucian Lungu Enache, în vârstă de 21 de ani, din orașul Rovinari, se află în stare gravă după ce s-a aruncat în cap, ieri seară, într-un lac din zona Moi, comuna Bîlteni. Acesta a suferit un traumatism, posibil chiar o ruptură, la coloana vertebrală și a fost transportat de urgență  cu elicopterul SMURD. Tânărul consumase băuturi alcoolice, iar unele surse susțin că chiar și droguri. Alături de el în seara de pomină se mai aflat alți doi tineri, printre care și Eduardo Rafael Novabilischi, candidat din partea PNL pentru Consiliul Local Drăguțești și fratele șoferului primarului orașului Rovinari. Acesta a fost audiat de poliție  în legătură cu cele întâmplate. Alături de cei trei s-ar mai fi aflat și o tânără, care a dat și ea explicații în fața oamenilor legii.

Novabilischi „călcat“ de mascați

Eduardo Rafael Novabilischi este un apropiat al candidatului PNL pentru funcția de primar al comunei Drăguțești, Cristi Nicolae Crăc.

În urmă cu puțin timp, la locuința lui Novabilischi a avut loc o percheziție efectuată de polițiști din Craiova în cadrul unui dosar penal pentru trafic de droguri aflat în cercetare la Direcția de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here