Carmangerie din Bîlteni închisă de inspectorii sanitar veterinari

0
291

O carmangerie din localitatea Bîlteni a fost închisă de inspectorii sanitar-veterinari din cauza deficiențelor constatate. În plus, societatea a fost amendată cu suma de 10.000 de lei. „Au fost depistate neconformități de igienă și întreținere a spațiilor: plafon cu infiltrații și exfolieri, paviment degradat, sistem de iluminat neprotejat împotriva împrăștierii cioburilor“, a transmis Robert Cosmin Spînu, directorul executiv al Direcției Sanitar Veterinare și pentru Siguranța Alimentelor (DSVSA) Gorj.

Laborator de cofetărie-patiserie, amendat cu 10.000 de lei

De asemenea, reprezentanții DSVSA Gorj au aplicat o amendă de 10.000 lei la un laborator de cofetărie-patiserie, pentru întreținerea neadecvată a spațiilor și echipamentelor: plafon cu infiltrații, exfolieri și   condens; aparatura frigorifică cu depuneri mari de gheață și de impurități“, se arată într-un comunicat al instituției.

Un magazin de legume și fructe din Târgu Jiu a fost amendat cu 10.000 de lei, pentru întreținerea necorespunzătoare a spațiilor și echipamentelor și depozitarea deficitară a produselor alimentare: produsele neconforme erau depozitate în același spațiu frigorific cu cele destinate comercializării.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here