Acasa / Eveniment / Casa unui târgujian a fost prădată de hoți. Vezi ce au păţit vinovații

Casa unui târgujian a fost prădată de hoți. Vezi ce au păţit vinovații

Trei bărbaţi din Mureş au fost reţinuţi pentru 20 de zile, deoarece în luna martie au dat spargere la o locuinţă din Târgu Jiu. După ce au furat obiecte în valoare de 10.000 de lei, hoţii s-au făcut nevăzuţi. Din fericire, aceştia au fost prinşi de oamenii legii care i-au încătuşat şi i-au adus în Gorj, pentru a da socoteală. Prezentaţi procurorilor, cei trei au primit măsura reţinerii preventive pe o perioadă de 20 de zile în Centrul de Reţinere al IPJ Gorj.

În luna martie, o persoană din municipiul Târgu Jiu a căzut prada unor hoţi din Mureş. Casa târgujianului a fost spartă, iar din interiorul acesteia au fost furate bunuri cu o valoare estimată la 10.000 de lei. Bărbatul a declarat furtul la poliţie, dosarul fiind preluat de organele abilitate. Oamenii legii au plecat pe urmele suspecţilor iar cu ajutorul poliţiştilor din Mureş, au dat de urmele făptuitorilor. Trei bărbaţi de 31, 39 şi 51 de ani au fost conduşi la audieri, stabilindu-se faptul că se fac vinovaţi de acest eveniment. Ulterior, cei trei au ajuns la sediul Inspectoratului Judeţean de Poliţie Gorj. După ce au fost prezentaţi instanţei de judecată, hoţii au fost arestaţi preventiv pentru 20 de zile.

,,Polițiști din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale Gorj au continuat cercetările într-o cauză penală, în colaborare cu I.P.J. Mureş şi B.O.S. Mureş, fiind identificați pe raza municipiului Târnăveni județul Mureş, trei bărbați de 31, 39 și 51 de ani, din localitate, bănuiți de comiterea unei infracţiuni de furt din locuinţă, comisă în luna martie pe raza municipiului Târgu-Jiu, cauzând un prejudiciu în valoare de 10.000 lei. Bărbații au fost conduşi la sediul I.P.J. Gorj pentru continuarea cercetărilor și întocmirea probatoriului în dosar”, a declarat Andrei Lazăr, purtătorul de cuvânt al IPJ Gorj.

Înainte de a-i aduce în Gorj, poliţiştii au descins şi la locuinţele acestora, acolo unde au găsit suficiente probe.

,,Pentru administrarea probatoriului în cauza penală, polițiști din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale Gorj, cu sprijinul S.O.S. Gorj, au efectuat trei percheziţii domiciliare pe raza municipiului Târnăveni, judeţul Mureş, fiind identificate mai multe mijloace materiale de probă. În baza probatoriului administrat s-a dispus măsura reţinerii pe bază de ordonanţă pe o perioadă de 24 de ore faţă de cei trei bărbați, fiind introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al IPJ Gorj. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârsirii infractiunilor de furt calificat și complicitate la infracţiunea de furt calificat”, a declarat Andrei Lazăr, purtătorul de cuvânt al IPJ Gorj.

Scrie un commentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*