spot_img
10.6 C
Târgu Jiu
sâmbătă, aprilie 27, 2024
Altele
    AcasăEvenimentCele mai PERICULOASE șosele din Gorj! Cea mai NEAGRĂ zi din 2018!

    Cele mai PERICULOASE șosele din Gorj! Cea mai NEAGRĂ zi din 2018!

    Zeci de morți și răniți grav, în primele șase luni ale acestui an, au fost înregistrate îndeosebi pe drumurile naționale care străbat județul. O statistică a IPJ Gorj care cuprinde prima jumătate a anului 2018 arată și cea mai neagră zi în care mulți oameni și-au pierdut viața iar alții au fost grav răniți, în accidente cumplite.

    Viteza, în statistica autorităților, rămâne principala cauză de producere a tragediilor, urmată de neacordarea de prioritate, neatenția și indisciplina bicicliștilor în trafic, pe locul patru în acest top al evenimentelor nefericite fiind depășirea neregulamentară. De la începutul anunului și până în luna iunie inclusiv, în Gorj, s-au produs 37 de accidente grave, soldate cu opt morți și 36 de răniți grav. Cele mai multe accidente au avut loc în zilele de duminică, zilele de luni fiind înregistrate cu cei mai mulți morți și răniți în accidentele rutiere.

    Durmurile pe care s-au produs cele mai multe tragedii, în primele șase luni ale lui 2018, sunt DN 66, Filiași -Târgu Jiu – Petroșani, cu cinci accidente grave și trei morți, DN 67, Dr. Tr. Severin – Târgu Jiu – Horezu, cu opt accidente și două persoane decedate, și DN 67 C, Bengești – Novaci, cu două accidente grave în urma cărora două persoane și-au pierdut viața.

    Tot pe DN 67, la Bălești, la sfârșitul lunii iulie a acestui an, doi tineri de 24 și 19 au murit într-un cumplit accident de circulație produs din cauza vitezei excesive și a unei depășiri neregulamentare. De asemenea, pe DN 67, zilele trecute un om și-a pierdut viața și alte șase persoane dintr-un microbuz au ajuns la spital. Luna august a început cu tamponări la Târgu Jiu, dar și la Jupânești, unde, din cauza unei depășiri neregulamentare două TIR-uri s-au ciocnit. Din fericire nu au existat victime, ci doar pagube materiale.

    Din graficul prezentat de IPJ Gorj, reiese că luna februarie, deși s-au înregistrat accidente grave, nicio persoană nu și-a pierdut viața. Situația accidentelor grave din Gorj, mai jos:

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: