Acasa / Eveniment / Cercetat de poliţişti după ce a fost acuzat că a furat un autoturism de 6.000 de euro

Cercetat de poliţişti după ce a fost acuzat că a furat un autoturism de 6.000 de euro

A sunat la poliţie pentru a anunţa că i-a fost furată maşina. Este vorba despre un bărbat de 35 de ani, din municipiul Târgu Jiu, care susţine că o persoană a profitat de neatenţia sa şi i-a sustras cheile autoturismului, după care a fugit cu acesta. Din fericire, maşina a fost găsită la scurt timp în posesia unui alt bărbat care a spus că proprietarul i-a dat cheile de bună voie. Se fac cercetări în acest caz pentru a se stabili care dintre cei doi bărbaţi spune adevărul.

Poliţiştii gorjeni încearcă să elucideze misterul maşinii furate. Aceştia au identificat în scurt timp maşina care fusese dată dispărută de proprietar. Bărbatul care este bănuit că a furat-o s-a arătat surprins atunci când a văzut oamenii legii pe urmele sale, deoarece, conform spuselor lui, proprietarul maşinii i-a înmânat cheile maşinii în contul unei datorii mai vechi.

,,Poliţişti din cadrul Poliţiei Municipiului Târgu Jiu au fost sesizaţi de un bărbat, de 35 de ani, despre faptul că, în timp ce se afla în zona Pieței 9 Mai, din localitate, o persoană necunoscută, profitând de neatenția sa, i-ar fi sustras cheia autoturismului personal și a plecat cu acesta într-o direcție necunoscută, fiindu-i cauzat un prejudiciu de 6.000 de euro. În urma unor acțiuni speicifice desfăşurate în vederea depistării în trafic a autoturismului, a fost identificat un bărbat, de 34 de ani, din municipiul Târgu Jiu, care a declarat că proprietarul i-ar fi înmânat, de bunăvoie cheia și actele autoturismului, în contul unei datorii mai vechi, precum și faptul că nu a sustras autoturismul, care se afla parcat pe strada 1 Decembrie 1918, unde l-a lăsat proprietarul”, a spus Miruna Prejbeanu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Gorj.

Cercetările continuă în vederea stabilirii, cu exactitate, a împrejurărilor în care a avut loc fapta, în cadrul unui dosar penal, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt.

Scrie un commentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*