Acasa / Eveniment / Cercetat de polițiști pentru că a spart geamul unei săli de jocuri de noroc

Cercetat de polițiști pentru că a spart geamul unei săli de jocuri de noroc

Un tânăr de 19 ani este cercetat de polițiști pentru că, din motive necunoscute încă, a spart geamul unei săli de jocuri din Tg-Jiu. Acesta nu a avut ca scop să fure pentru că nu a și pătruns în interiorul locației.

Poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Târgu Jiu au fost sesizaţi de reprezentanţii unei firme de pază, despre faptul că în cursul nopții, ar fi fost spart geamul termopan de la o sală de jocuri electronice, din municipiul Târgu Jiu.

Din primele cercetări efectuate de polițiști la fața locului a reișit faptul că, în intervalul orar 06.00 – 07.00, persoane necunoscute ar fi distrus, cu un corp dur, geamul de la ușa de acces în unitate, stabilindu-se că nu s-a pătruns în interiorul societății și nu au fost sustrase bunuri.

În urma investigațiilor efectuate, de către polițiști din cadrul Biroului de Investigații Criminale, a fost identificat un tânăr, de 19 ani, din comuna Licurici, bănuit de săvârșirea faptei.

Polițiștii continuă cerectările pentru stabilirea întregii activități infracționale și luarea măsurilor legale, persoana fiind cercetată în stare de libertat” a transmis purtătorul de cuvânt al I.P.J. Gorj.

Scrie un commentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*