Cercetaţi pentru furt

0
24

Doi bărbaţi au ajuns în vizorul oamenilor legii, fiind cercetaţi pentru furt. Unul dintre ei a fost prins în timp ce încerca să fure caloriferele dintr-un apartament din Rovinari, iar un altul a sustras portofelul unei femei chiar în biserică.

La data de 24.11.2014, ora 01:39, poliţiştii din cadrul Poliţiei orașului Rovinari au fost sesizaţi prin apelul 112 de către o persoană, din localitate, cu privire la faptul că în noaptea de 23/24.11.2014 a auzit zgomot într-un apartament vecin, ce este nelocuit de aproximativ 5 ani. Din primele cercetări efectuate de poliţişti la faţa locului, aceştia identificat un bărbat în vârstă de 39 ani, din oraşul Rovinari, care intenționa să sustragă caloriferele metalice si țevile aferente, pentru a le valorifica la un centru de colectare a fierului vechi.

Prădată în casa Domnului

O femeie de 45 de ani, din Plopşoru, a fost jefuită chiar în casa Domnului de către un bărbat de 32 de ani, din Drobeta-Turnu Severin. Hoţul a profitat de neatenția victimei, moment în care a sustras portofelul cu acte şi bani, lăsat pe o masă din incinta bisericii. În ambele cauze s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat.


LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here