Chinuită de propriul fiu

0
236

Un bărbat de 44 de ani din localitatea Godinești va răspunde în fața magistraților gorjeni după ce și-a amenințat și lipsit mama de libertate.

“În data de 6 decembrie a.c., polițiști din cadrul Serviciului de Investigații Criminale au reținut pentru 24 de ore și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al IPJ Gorj, un bărbat de 44 de ani, din comuna Godinești, bănuit de săvârșirea infracțiunilor de amenințare, violență în familie, distrugere prin incendiere și lipsire de libertate în mod ilegal.
Din cercetările efectuate de polițiști a reieșit faptul că în cursul zilei de ieri, bărbatul ar fi exercitat acte de violență asupra mamei sale de 75 de ani, cu același domiciliu și ar fi distrus prin incendiere mai multe bunuri ale acesteia, care se aflau depozitate într-o magazie.
În aceleași împrejurări, persoana vătămată a fost lipsită de libertatea de a se deplasa și de a acționa potrivit voinței sale, în sensul că a fost introdusă cu forța într-o cameră a locuinței”, transmite IPJ Gorj.

În cursul zilei de astăzi, bărbatul va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu Jiu, cu propunere corespunzătoare


LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here