Acasa / Eveniment / Cinci bărbați depistați de polițiști conducând sub influența alcoolului, cu valori cuprinse între 0,51-0,90 mg/l alcool pur în aerul expirat

Cinci bărbați depistați de polițiști conducând sub influența alcoolului, cu valori cuprinse între 0,51-0,90 mg/l alcool pur în aerul expirat

Poliţiştii din Orașul Novaci au depistat în trafic un bărbat, de 49 de ani, din localitate, în timp ce conducea un autoturism pe DN 67C Novaci, din direcția Novaci – Rânca, având o concentraţie de 0,86 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Bărbatul a fost condus la spital pentru recoltarea de probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

O zi mai târziu poliţişti din cadrul Serviciului Rutier au depistat un bărbat, de 45 de ani, din municipiul Vulcan, judeţul Hunedoara, în timp ce conducea un autoturism DN67 D Licurici, având o concentrație  de 0,90 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea pe drumurile publice a unui vehicul, de către o persoană aflată sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe.

La aceeaşi data, poliţişti din  Serviciului Rutier au depistat, un bărbat, de 48 de ani, din comuna Bărbătești, în timp ce conducea un autoturism pe DJ 661 Petrești, având o concentrație de 0,51 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Și în acestastă cauză s-a întocmit dosar penal  sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea pe drumurile publice a unui vehicul, de către o persoană aflată sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe.

În cursul aceleiaşi zile,  poliţişti din cadrul Secţiei 6 Poliţie Rurală Târgu Cărbuneşti, au constatat că un bărbat, de 71 de ani, din municipiul Motru, în timp ce conducea un autoturism  pe DN 67 avea o concentraţie de 0,56 mg/l alcool pur în aerul expirat.

La data de 8 septembrie a.c., poliţişti din cadrul Poliției Orașului Novaci au depistat în trafic un bărbat, de 31 de ani,  din comuna Roșia de Amaradia, în timp ce conducea un  autoturism pe DJ 675C Roșia de Amaradia, având o concentrație de 0,69 mg/litru alcool pur în aerul expirat.

Conducătorul auto a fost condus la spital pentru recoltarea de probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Tuturor șoferilor le-a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea pe drumurile publice a unui vehicul, de către o persoană aflată sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe.

Scrie un commentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*