Clipe de groază pentru gorjenii din mai multe localități. Furtuna a făcut ravagii

0
766

Mai multe localități din județul Gorj, printre care și municipiul Târgu Jiu, au fost afectate de o furtună puternică.

Acoperişurile mai multor imobile din Târgu Jiu au fost distruse de vântul puternic, iar mai multe maşini au fost avariate. Chiar pe strada Victoria, din zona centrală, bucăţi din acoperiş au ajuns pe partea carosabilă.

În cartierul 9 Mai, acoperișul unui bloc a fost luat de vântul puternic și aruncat în parcarea din fața blocului. Un autoturism a fost avariat. „Mă uitam pe geam și priveam la cum era luat acoperișul și aruncat în parcare. S-a oprit într-un pom, care fost și tăiat“, a spus un martor la acest eveniment.

De asemenea, acoperişul unor blocuri de pe Aleea Fântânii, din zona Penitenciarului, au fost luate de vânt. Și pe strada Nicolae Titulescu, acoperișul unei farmacii veterinare a fost distrus de vânt.

Un copac a căzut pe o mașină la Baia de Fier

La Baia de Fier, un copac a căzut pe o mașină și a distrus-o

Meteorologii au emis Cod Roşu de furtună în judeţul Gorj, în mai multe localităţii: Târgu Jiu, Bumbeşti-Jiu, Novaci, Runcu, Crasna, Baia de Fier, Bengeşti-Ciocadia, Prigoria, Polovragi, Stăneşti, Bumbeşti-Piţic, Bălăneşti, Muşeteşti, Turcineşti, Schela, Alimpeşti, Săcelu, Leleşti

„Se vor semnala vijelie puternică, rafale de peste 90 km/h, grindină de dimensiuni medii şi mari, frecvente descărcări electrice, averse care vor depăşi 35 l/mp“.

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here