Clipe de groază pentru o bătrână! Femeia a fost bătută și violată de un tânăr de 23 de ani!

0
39

La 87 de ani, o femeie din comuna Negomir a trecut prin clipe de groază. Aceasta a fost violată în noaptea de miercuri spre joi, de un tânăr din comună. Poliţiştii s-au deplasat la faţa locului, după ce bătrâna a mers şi s-a plâns la primarul comunei. În urma anchetei, oamenii legii au sesizat faptul că suspectul pentru viol nu are mai mult de 23 de ani. Dacă se va găsi vinovat, tânărul riscă să îşi petreacă următorii ani în spatele gratiilor. Până atunci, anchetatorii au dispus reținerea acestuia pentru 24 de ore.

Joi dimineaţa, primarul din localitatea Negomir a rămas îngrozit atunci când a auzit că o localnică în vârstă de 87 de ani a fost agresată. Bătrâna a mers la edil cu lacrimi în ochi şi, deşi ruşinată, aceasta i-a mărturisit clipele de groază prin care a trecut. Primarul Tudor Oiţă a pus imediat mâna pe telefon şi a sunat poliţia care a ajuns la faţa locului pentru a ancheta victima. În baza detaliilor oferite de femeie, oamenii legii au plecat pe urmele unui bărbat din localitate, în vârstă de doar 23 de ani. Tânărul locuieşte la o distanţă de doar 300 de metri de bătrână.

„A venit la primărie de dimineaţă şi mi-a spus că a intrat cineva peste ea în casă şi a lovit-o. Avea urme de violenţă pe corp, semn că s-a bătut cu agresorul. Nu mi-a spus că a fost violată, probabil de ruşine. Tânărul bănuit s-a stabilit în localitate de aproximativ doi ani. A venit împreună cu mama lui, împreună cu care locuia. Nu are probleme de natură psihică. Nu a creat alte probleme, doar că în urmă cu ceva timp a fost bătut de câţiva localnici. Îşi munceşte singură pământul, este vioaie şi lucidă. Locuieşte singură de mai mult timp, după ce soţul a decedat. Are o fată care locuieşte în Târgu Jiu“, a precizat Tudor Oiţă, primarul comunei Negomir.

Tânărul a fost încătuşat şi condus la sediul poliţiei pentru audieri. Dacă va fi găsit vinovat, tânărul îşi va petrece următorii ani în spatele gratiilor. În cauză a fost întocmit dosar penal pentru viol.

,,Poliţiştii gorjeni sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu Jiu cercetează acest caz, pentru stabilirea cu exactitate a evenimentelor petrecute. În acest moment există o persoană de 23 de ani, din comună, bănuită pentru săvârşirea infracţiunii de viol. Suspectul a fost condus la sediul poliţiei pentru audieri”, a declarat Andrei Lazăr, purtătorul de cuvânt al IPJ Gorj.


LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here