Coco Păun, din nou în atenţia oamenilor legii! A snopit un bătaie un afacerist din Hunedoara

0
57

Coco PăunCoco Păun ajunge din nou în vizorul oamenilor legii. Fostul interlop ar fi snopit în bătaie, în plină stradă, un afacerist din Târgu-Jiu. Se pare că motivul scandalului ar fi pornit de la faptul că victima, care deţine o firmă de amenajări interioare, a refuzat să mai execute lucrări la un imobil deţinut de Coco Păun în Petroşani.

Toată scena s-ar fi petrecut pe o stradă din municipiu, în plină zi. Gheorghe Rădăcină, patronul unei firme de amenajări interioare, a fost bătut cu pumnii şi picioarele pe strada Calea Bucureşti. Acesta se afla în maşină, iar fostul interlop i-a cerut să coboare din autoturism, moment în care s-a năpustit asupra sa. Afaceristul a reuşit să sune la poliţie şi a povestit ce i s-a întâmplat. Oamenii legii au deschis un dosar penal pentru lovire şi alte violenţe. „Poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Târgu-Jiu au fost sesizaţi de către un bărbat în vârstă de 48 de ani, cu privire la faptul că în zona Calea Bucureşti ar fi fost agresat de către un bărbat de 44 de ani. În cauză a fost întocmit dosar penal pentru infracţiunea de lovire sau alte violenţe”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Gorj.

Coco Păun este recunoscut pentru scandalurile în care a fost implicat. Acesta a fost trimis în judecată în mai multe dosare penale şi chiar a petrecut o perioadă după gratii pentru infracţiuni economice. Constantin Păun a ajuns cunoscut şi în lumea mondenă. În trecut, a avut o relaţie cu Bianca Drăguşanu care l-a acuzat că a fost extrem de violent cu ea şi chiar a bătut-o în perioada în care formau un cuplu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here