2.6 C
Târgu Jiu
duminică, martie 7, 2021
Acasă Eveniment Comercianţii de carne, în vizorul poliţiştilor!

Comercianţii de carne, în vizorul poliţiştilor!

Inspectoratului de Poliţie Judeţean Gorj desfăşoară, în această perioadă premergătoare sărbătorilor pascale, acţiuni pentru prevenirea şi combaterea ilegalităţilor din domeniul comerţului cu produse alimentare.

politisti

În cadrul acţiunilor de ieri, au fost vizaţi agenţii economici de pe raza municipiului Târgu-Jiu, dar şi din zonele limitrofe, care au ca domeniu de activitate prelucrarea cărnii şi a produselor din carne. Totodată, poliţiştii rutieri au acţionat pentru prevenirea principalelor cauze generatoare de accidente rutiere, dar şi pentru asigurarea fluenţei traficului în zonele intens circulate. „Cu ce această ocazie, poliţiştii au aplicat 367 de sancţiuni contravenţionale din care 26 pentru nerespectarea normelor privind ordinea şi liniştea publică prevăzute de Legea 61/1991, 8 sancţiuni prevăzute de Legea 12/1990 privind protejarea populaţiei împotriva unor activităţi comerciale ilicite, 315 de sancţiuni ca urmare a încălcării normelor O.U.G. 195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice şi 18 pentru alte acte normative”, se arată în comunicatul IPJ Gorj.

Amenzi de peste 130.000 de lei

Valoarea aproximativă a amenzilor este de 130.000 de lei, iar valoarea bunurilor confiscate este de aproximativ 5.000 de lei. Ca măsură complementară, poliţiştii au reţinut 27 de permise de conducere din care 8 pentru alcool şi 7 pentru nerespectarea regimului legal de viteză şi au retras 9 certificate de înmatriculare pentru stare tehnică necorespunzătoare a autovehiculelor.

- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Cele mai citite stiri

Comentarii recente