Acasa / Eveniment / Condamnare definitivă pentru scandalagiul din discoteca din Novaci care și-a lovit rivalul în inimă cu un priceag

Condamnare definitivă pentru scandalagiul din discoteca din Novaci care și-a lovit rivalul în inimă cu un priceag

Gheorghe Boris, tânărul din localitatea Bengești Ciocadia, care, în urmă cu doi ani l-a înjunghiat cu un briceag pe un adolescent chiar în zona inimii, a fost condamnat definitiv de Curtea de Apel Craiova. Soluția pe scurt: „Desfiinţează în parte sentinţa pe latură penală şi rejudecând: Înlătură aplicarea disp.art.91-93 Cp şi dispune executarea pedepsei rezultante în condiţiile art.60 Cp. Menţine restul dispoziţiilor sentinţei care nu contravin prezentei decizii. Cheltuielile judiciare ocazionate de soluţionarea apelului rămân în sarcina statului. Onorariul apărătorului desemnat din oficiu se va achita din fondurile Ministerului Justiţiei, rămânând în sarcina statului. Definitivă“. Astfel, Gheorghe Boris va avea de executat pedeapsa de trei ani și cinci luni de închisoare pentru tentativă de omor, stabilită de Tribunalul Gorj.

Interesant este că partea vătămată, Popescu Daniel Alexandru, nu s-a constituit parte civilă.

Scene cumplite

Scandalul a avut loc într-o discotecă din Novaci. În timpul conflictului, suspectul Gheorghe Boris a scos un cuţit tip briceag cu care i-a aplicat mai multe lovituri persoanei vătămate Popescu Daniel care stătea pe canapea şi nu ataca nicio persoană. Leziunile produse au pus în primejdie viaţa persoanei vătămate.
În local, în timpul conflictului, se aflau circa 100 de persoane. „Din cercetările efectuate în cauză până în prezent a rezultat că în timpul scandalului suspectul Gheorghe Boris a scos un cuţit tip briceag cu care i-a aplicat mai multe lovituri persoanei vătămate Popescu Daniel care stătea pe canapea şi nu ataca nicio persoană. Leziunile produse au pus în primejdie viaţa persoanei vătămate. Ancheta continuă, pentru stabilirea adevărului şi tragerea la răspundere a persoanelor vinovate de săvârşirea de infracţiuni, urmând ca în cauză să fie dispuse măsuri legale”, se menționează în rechizitoriu. Mai multe persoane s-au luat, apoi, la bătaie și s-au lovit cu sticle și cu alte obiecte.

Scrie un commentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*