Condamnați pentru tentativă de omor după o șicanare în trafic

0
527

Doi gorjeni au fost condamnați de Tribunalul Gorj pentru tentativă de omor. „Condamnă inculpatul Gurgui Vasile-Daniel, …la o pedeapsă principală de 4 (patru) ani închisoare pentru săvârșirea infracțiunii de tentativă de omor. În baza art.67 alin.2 C.pen. raportat la art.66 alin.1 lit.a), b) și h) C.pen. interzice inculpatului ca pedeapsă complementară exercitarea drepturilor de a fi ales în autorităţile publice sau în orice alte funcţii publice, de a ocupa o funcţie care implică exerciţiul autorităţii de stat şi de a deține, purta și folosi orice categorie de arme, pe o durată de 5 (cinci) ani, după executarea pedepsei închisorii, grațierea totală ori a restului de pedeapsă, după împlinirea termenului de prescripție a executării pedepsei sau după expirarea termenului de supraveghere a liberării condiționate.

Condamnă același inculpat la o pedeapsă principală de 3 luni închisoare pentru săvâr?irea infrac?iunii de tulburarea ordinii și liniștii publice. În baza art.38 alin.1 C.pen. constată că infracțiunile sunt concurente și în baza art.39 alin.1 lit.b) C.pen., aplică inculpatului pedeapsa cea mai grea, de 4 (patru) ani închisoare la care adaugă un spor de 1 (o) lună, urmând ca inculpatul să execute o pedeapsă de 4 ( patru ) ani și 1 (o) lună închisoare, în condițiile art. 60 C.pen.

Condamnă inculpatul Strinu Gabriel, ….., la o pedeapsă principală de 2 (doi) ani și 11 (unsprezece) luni închisoare pentru săvârșirea infracțiunii de tentativă de omor. (…) Aplică inculpatului pedeapsa cea mai grea, de 2 (doi) ani și 11 (unsprezece) luni închisoare la care adaugă un spor de 1 (o) lună, urmând ca inculpatul să execute o pedeapsă de 3 ( trei) ani închisoare“, se arată în sentința judecătorească

Scandal în trafic

Scandalul avut loc în municipiului Târgu Jiu, după o șicanare în trafic.

„Din cel de-al doilea autoturism a coborât inculpatul S.G., cel care conducea autoturismul, iar din dreapta a coborât inculpatul G.V.D., ambii având asupra lor câte un cuţit”, se arată într-un comunicat al Parchetului de pe lângă Tribunalul Gorj.

Unul dintre șoferi a fost lovit cu pumnul în față, un tânăr a intervenit să îl salveze, dar a fost înjunghiat de cele două persoane. Persoana vătămată a fost internată la Secţia Chirurgie toracică din cadrul Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Tg.-Jiu, cu următorul diagnostic: ,,plagă înjunghiată penetrantă perete posterior hemitorace stâng şi hemopneumotorax, placă superficială hemitorace drept anterior”.

 


LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here