2.6 C
Târgu Jiu
duminică, martie 7, 2021
Acasă Eveniment Condescu, faţă în faţă cu oamenii legii

Condescu, faţă în faţă cu oamenii legii

Fost preşedinte al Pandurilor, Marin Condescu, a ajuns, din nou faţă în faţă cu oamenii legii, vineri, însoţit de un avocat de la Baroul Cluj! De această dată, pentru a i se prezenta rezultatul expertizei cerute la contractele de cesiune încheiate de Pandurii cu firma EDENRED.

Marin Condescu a ajuns, vineri dimineață, la sediul IPJ Gorj din Târgu-Jiu, pentru a i se prezenta rezultatul expertizei cerute la contractele de cesiune încheiate de Pandurii cu firma EDENRED. Condescu nu a venit singur IPJ Gorj, ci însoțit de avocatul său, Anatol Pânzaru. La intrarea în sediul Inspectoratului, fostul preşedinte al Pandurilor era optimist că rezultatul expertizei va fi unul favorabil lui. „A venit ultima expertiză de la Bucureşti, aceea cu EDENRED-ul. Dacă aceste lucruri s-ar fi făcut mai demult era şi mai bine. Sunt optimist în privinţa expertizei”, a declarat fostul preşedinte al Pandurilor, Marin Condescu, la intrarea în IPJ Gorj.

Condescu: „S-a confirmat că am avut dreptate”

Condescu a ieşit din sediul IPJ Gorj după aproximativ două ore. Din declaraţiile sale reiese faptul că în urma expertizei s-a dovedit că respectivele contracte de cesiune dintre Pandurii şi EDENRED erau autentice. „Ni s-a prezentat raportul de expertiză cu privire la ultimele documente pe care noi le invocam privind corespondenţa dintre EDENRED şi club. S-a confirmat că am avut dreptate”, a mai spus Condescu. Seria audierilor ar putea continua, astfel că avocatul lui Marin Condescu, Anatol Pânzaru, a afirmat că se vor prezenta în faţa oamenilor legii, dacă va fi necesar. „Din punctul nostru de vedere, nu putem să furnizăm informaţii care au legătură cu probele dosarului, dar putem să confirmăm faptul că astăzi ne-au fost prezentate actele care au fost emise de către autorităţi. Ni s-a confirmat ce am declarat la început”, a declarat avocatul lui Marin Condescu, Anatol Pânzaru. Procurorii au susținut în momentul reținerii pentru 24 a lui Marin Condescu, că acele acte sunt falsificate, fapt contrazis, însă, de rezultatul expertizei.

- Advertisement -

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Cele mai citite stiri

Comentarii recente