Copii puși în pericol de un șofer inconștient! Vezi ce s-a întâmplat

0
46

Un conducător auto a pus în pericol mai mulți copii și adulți, după ce a pătruns pe un segment de drum cu un autocar de 10 tone, deși restricția era de maxim 7.5, transportul fiind efectuat și în condiții meteo de viscol și ninsoare. Polițiștii l-au prins, astfel că i-au aplicat amendă și l-au lăsat fără permis.

„Poliţiști din cadrul Poliției Orașului Novaci, în timp ce acționau în filtrul rutier pe DN 67C Novaci – Rânca, instituit cu ocazia fenomenelor meteo extreme anunțate (ninsoare și viscol), au identificat în trafic un autocar condus de un bărbat de 36 de ani, din municipiul Pitești, județul Argeș, care transporta mai multe persoane (copii și adulți), având sarcina maximă de 10 tone, pe un drum public pe care exista o restricție de 7,5 tone. În acest caz conducătorul auto a fost sancționat, conform prevederilor OUG nr.195/2002, cu 6 puncte amendă, iar ca măsură complementară i-a fost suspendat dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice, pentru o perioadă de 60 de zile”, a informat Biroul de Presă al IPJ Gorj.

Polițiștii gorjeni fac apel către toți conducătorii auto, în special pentru cei care conduc autovehicule ce transportă copii, să respecte restricțiile de circulație instituite pe anumite segmente de drum când sunt anunțate fenomene meteo nefavorabile pentru circulația rutieră pe drumurile publice.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here