Acasa / Eveniment / Criminalul din Stejari, arestat preventiv

Criminalul din Stejari, arestat preventiv

Dumitru Savu, din comuna Stejari, care și-a ucis prietenul de pahar cu care era și rudă, a fost arestat preventiv de Tribunalul Gorj. Instanța de judecată a emis pe numele acestuia un mandat de arestare preventivă pe o perioadă de 30 de zile: „Admite propunerea de arestare preventivă formulată de Parchetul de pe lângă Tribunalul Gorj, faţă de inculpatul SAVU DUMITRU. Dispune arestarea preventivă a inculpatului SAVU DUMITRU, cercetat pentru săvârșirea infracţiunii de omor, a unei tentative la infracţiunea de omor, şi a unei infracţiuni de violare de domiciliu, pe o perioadă de 30 zile, începând cu data de 09.01.2018 şi până la data de 07.02.2018, inclusiv. Respinge cererea formulată oral de către apărătorul inculpatului, de luare a măsurii preventive a arestului la domiciliu“, a stabilit instanța Tribunalului Gorj.

I-a secționat artera femurală

Daniel Clenciu, în vârstă de 29 de ani, a fost lovit cu un cuţit de către Dumitru Savu, iar lama i-a secţionat artera femurală. A urmat o hemoragie severă, care nu a putut fi oprită și a dus la decesul victimei. Mai mult decât atât, acesta ar fi încercat să-l omoare și pe fratele celui ucis, Mădălin, pe care l-a lovit cu cuțitul albă în zona gâtului, provocându-i mai multe răni. Crima a avut loc după ce tinerii implicați în scandal au petrecut împreună de Sfântul Ion, ei fiind și buni prieteni. Aceștia ar fi băut peste măsură și au început să se certe, iar conflictul a degenerat.

Ucis în propria curte

Potrivit anchetatorilor, Sandu Dumitru a mers la locuința lui Daniel Clenciu, însoțit de alți trei tovarăși. Aceștia au intrat în curtea locuinței și chiar în casă. „Cercetările de până acum arată că faptele s-au produs pe fondul unui conflict spontan, dar ca urmare a consumului de alcool la care au participat mai multe persoane. Conflictul s-a desfășurat în cea mai mare parte pe în curtea locuinței victimei infracțiunii de omor. Sunt audiate toate persoanele pentru a se stabili adevărul”, a declarat Cristina Ciobanu, purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Gorj.

Scrie un commentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*