Cum a fost șantajat cu zeci de mii de euro și o mașină omul de afaceri Mihai Bârsescu! Fosta amantă, Daiana, a cerut bani și de la soția afaceristului

1
244

Noi amănunte ies la iveală în dosarul penal al celor doi iubiți care l-au șantajat pe omul de afaceri Mihai Bârsescu. Potrivit unor surse din rândul anchetatorilor, flagrantul a avut loc la clubul Mozart din Târgu Jiu, iar Ovidiu Laurențiu Căldăraru, cunoscut sub porecla Boby, a fost prins cu bani marcați.

Procurorii susțin că omul de afaceri era șantajat de cei doi începând din luna august, iar până acum le-a dat fabuloasa sumă de 27.000 de euro. Pentru ca aceștia să nu-i spună soției sale despre relația cu Daiana Ilinica , acesta a convenit cu Boby să-i dea suma de de 6.000 de euro în două tranșe. Bârsescu s-a întâlnit cu el pe Calea București și i-a dat suma de 4.000 de euro pe geamul mașinii, iar restul pe 2 septembrie. A doua zi, omul de afaceri i-a dat unei alte persoane trimise de către Căldăraru 4.000 de euro. Calvarul omului de afaceri a continuat, fiindu-i mereu cerute sume de bani. El a fost sunat chiar de către cineva care s-a recomandat că este tatăl tinerei, convenind cu el să-i dea 3.000 de euro și un autoturism de 6.000 de euro.

I-a cerut un apartament

Jocul acesta cu psihicul omului de afaceri a continuat. În perioada septembrie-octombrie, Mihai Bârsescu susține că i-a mai dat Daianei Ilinca cu care ar fi avut o relație suma de 3.000 de lei, banii ajungând la tatăl ei. Mai târziu, aceasta i-a spus că este însărcinată și că vrea 6.000 de euro pentru a face întrerupere de sarcină, altfel merge la soția lui și îl dă în vileag. Mihai Bârsescu i-a mai dat tinerei 2.000 de euro după care i-a spus că nu-i va mai da vreun leu. Aceasta și tatăl ei i-au dat asigurări că nu-i vor mai cere ceva, dar după un timp presiunile s-au reluat. Mai mult decât atât, Boby, care este practicant de culturism, l-a intimidat pe omul de afaceri: l-a prins cu mâna de brațul stâng și l-a strâns puternic pentru a-l intimida. Bârsescu le-a spus anchetatorilor că a început să tremure și i-a promis că-i va da alți bani. Daiana chiar a mers acasă la omul de afaceri și i-a spus soției acestuia relația pe care ar fi avut-o cu el. Aceasta ar fi spus, conform declarațiilor, că nu pleacă până când nu i se dă bani și, în caz contrar, va distruge imaginea omului de afaceri în oraș. Tânăra a amenințat că se va duce la un ziar și va publica fotografii compromițătoare cu omul de afaceri. Tânăra mai voia o locuință într-un bloc pe care acesta îl construiește. După acest moment, omul de afaceri a sesizat Parchetul și s-a organizat flagrantul.

Arestați la domiciliu

Daiana Ilinica și Boby au fost arestați la domiciliu pe o perioadă de 30 de zile. „Respinge propunerea de arestare preventivă formulată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Târgu-Jiu în dosarul nr.4905/P/2017, cu privire la inculpații: – Ilinca Daiana şi – Căldăraru Ovidiu Laurenţiu. În baza art. 227 alin. 2, art. 218 şi art. 219 raportat la art. 223 alin. 2 şi art. 202 alin.1, 3 Cod pr. pen., ia faţă de inculpata Ilinca Daiana, cercetată pentru săvârşirea infracţiunii de şantaj, faptă prev. şi ped. de art. 207 alin. (1) alin. (2) şi alin. (3) din Codul penal; măsura preventivă a arestului la domiciliu pentru o perioadă de 30 de zile, începând cu data de 13.12.2017 până la data de 11.01.2018, inclusiv”, a stabilit Judecătoria Târgu Jiu.

Boby a motivat în fața judecătorului că a avut o relație de peste doi ani cu Daiana, care avea să-i returneze un împrumut de 22.000 de euro, bani pe care tânăra i-a jucat la jocurile de noroc. Tânăra a spus că omul de afaceri s-a oferit să-i dea împrumut această sumă și că nu a făcut presiuni la adresa sa cu darea în vileag a relației lor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here