spot_img
15.7 C
Târgu Jiu
vineri, martie 29, 2024
Altele
    AcasăEvenimentCum răspunde Cristian Tudor la acuzația că a încasat peste trei miliarde...

    Cum răspunde Cristian Tudor la acuzația că a încasat peste trei miliarde de lei de la firmele care modernizează drumurile din Gorj

    Cristian Tudor, tehnician în cadrul Secției Drumurilor Naționale (SDN) Târgu Jiu, oferă un răspuns sec la acuzațiile care au apărut în ultima perioadă în spațiul public că a încasat, prin firma pe care o deține, suma de trei miliarde de lei vechi de la firmele care construiesc sau modernizează drumurile din Gorj, aflându-se astfel în relație directă cu unitatea la care este angajat. „Am acționat în judecată publicația care a făcut astfel de acuzații și avocata mi-a spus să nu fac niciun fel de comentariu“, a mai precizat Cristian Tudor, fiul lui Ion Tudor, cel care este directorul SDN Târgu Jiu și, astfel, șeful copilului său.

    Pentru ce a încasat banii

    Potrivit Gorj News, Cristian Tudor deține societatea Mediu Serv Logistic SRL, care ar fi încasat suma de trei miliarde de lei vechi de la firmele COLLINI LAVORI SpA, COMSA SAU și COPISA CONSTRUCTORA PIRENAICA, care au contracte pentru modernizarea sau construcția de drumuri în Gorj. De la COLLINI LAVORI SpA, care construiește varianta de ocolire, firma lui Tudor junior ar fi încasat – aproape 562 milioane de lei, de la COMSA SAU, care s-a ocupat de tronsonul dintre Rovinari și Bumbești Jiu – 1,4 miliarde de lei, iar de la COPISA CONSTRUCTORA PIRENAICA, care se ocupă de lucrările de modernizare de Defileul Jiului, ar fi luat peste un miliard de lei. Interesant este că respectivul contract de modernizarea a sectorului din Defileul Jiului a fost încheiat în anul 2012, iar lucrările ar fi trebuit să se încheie în doi ani, adică în anul 2014, dar nu sunt finalizate nici în momentul de față.

    Conform Gorj News, firma lui Cristian Tudor a fost un intermediar între firmele în cauză și Agenția pentru Protecția Mediului Gorj, pentru efectuarea de măsurători a nivelului de zgomot și a pulberilor sedimentabile generate pe șantiere în vederea emiterii autorizației de mediu.

    Te-ar mai putea interesa

    4 COMENTARII

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: