Acasa / Eveniment / Cursă infernală pe străzile din Târgu-Jiu

Cursă infernală pe străzile din Târgu-Jiu

Un tânăr de 19 ani din Gorj a avut parte de aventura vieţii sale. După o noapte în club, băiatul fără permis a furat o maşină şi după un raliu pe străzi a intra cu ea, culmea, în sediul unei şcoli de şofer. Tânărul a fost reţinut de poliţişti.

Accidentul s-a produs chiar în centrul oraşului Târgu-Jiu. Tânărul de 19 ani şi-a făcut chef de aventură după ce a băut ore în şir în club. În drum spre casă, a spart o maşină în torpedoul căreia a găsit exact ce-i trebuia, cheile de contact. A reuşit să pornească maşina deşi era băut şi nici nu are permis de conducere. Nu a apucat însă să ajungă prea departe. La un moment dat a pierdut controlul volanului şi a intrat cu maşina în sediul unei şcoli de şoferi. „Paguba cine o suportă? Păi, presupun că individul în cauză”, a precizat proprietarul şcolii de şoferi. De cealaltă parte, proprietarul maşinii a recunoscut că obişnuia să lase o cheie în torpedoul autoturismului: „a fost furată? Da. De unde v-a fost luată? Din faţa blocului. Era încuiată? Da, normal că era încuiată. Cum a şterpelit-o? Dacă a furat-o, el ştie cum a şterpelit-o”. Poliţiştii au început o anchetă în acest caz: „un tânăr în vârstă de 19 ani din localitatea Băleşti ar fi sustras un autovehicul de pe raza municipiului Târgu-Jiu şi ar fi fost implicat într-un accident de circulaţie soldat cu pagube materiale. Acesta nu deţine permis de conducere, iar în urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o alcoolemie de 0,78 mg/litru alcool pur în aerul expirat”, a declarat Lucian Stroe, purtător de cuvânt al IPJ Gorj. Tânărul a fost reţinut pentru 24 de ore şi va fi prezentat procurorilor cu propunere de arestare preventivă. El va suporta din propriul buzunar şi pagubele materiale.

Un comentariu

  1. Si daca era cineva in momentul respectiv pe trotuar? Ce se intampla? Mai omora si oameni nevinovati! Faceti publice numele si fotografia individului, sa stie lumea cu cine are de aface, sa ii compromita si lui viitorul cum era sa compromita si el pe al altora !

Scrie un commentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*