Acasa / Eveniment / Descoperire şocantă făcută într-un apartament din Târgu Jiu

Descoperire şocantă făcută într-un apartament din Târgu Jiu

Un bărbat de 67 de ani, din municipiul Târgu Jiu, a fost găsit fără suflare în locuinţa sa de pe strada Minerilor. O rudă a bărbatului a fost cea care a alertat autorităţile. Încă nu se cunoaşte cauza morţii, însă apropiaţii bătrânului susţin că acesta avea probleme cardiace. Poliţiştii fac acum cercetări pentru a stabili cu exactitate cauzele care au dus la decesul bărbatului.

Văzând că nu mai poate să ia legătura cu unchiul său, un bărbat din Târgu Jiu s-a deplasat la locuinţa acestuia. A bătut de mai multe ori la uşa bătrânului, însă nu i-a răspuns nimeni. Îngrijorat, acesta a apelat la pompieri, care în cele din urmă au spart uşa, descoperind trupul neînsufleţit care zăcea pe canapea.

,,ISU Gorj a fost solicitat să intervină pentru deblocarea ușii unui apartament în municipiul Tg-Jiu, strada Minerilor. Apelul a fost inițiat de către o ruda care semnala faptul că proprietarul nu mai poate fi găsit de câteva zile. La fața locului s-a deplasat un echipaj din cadrul Detașamentului de Pompieri Tg-Jiu care a constatat că în interiorul locuinței se afla o persoana de sex masculin în vârstă de 58 din păcate decedată.”, a declarat Florin Chisim, purtătorul de cuvânt al ISU Gorj.

Cazul a fost preluat de organele de poliţie

Bătrânul era cunoscut cu probleme cardiace. ,,Din primele cercetări efectuate de poliţişti la faţa locului a reieşit faptul că un bărbat de 67 de ani, din Municipiu, a fost găsit decedat în locuinţă. Poliţiştii fac cercetări într-un dosar penal pentru ucidere din culpă”, a precizat Miruna Prejbeanu, purtătorul de cuvânt al IPJ Gorj.

Cadavrul Bărbatului a fost transportat la SML Gorj pentru efectuarea necropsiei.

Scrie un commentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*