4.3 C
Târgu Jiu
duminică, mai 9, 2021
AcasăEvenimentDetalii incendiare în dosarul falsului patron de la CEO

Detalii incendiare în dosarul falsului patron de la CEO

Amănunte incredibile ies la iveală în dosarul falsului patron de la CEO care a vrut să violeze o asistentă medicală. Rechizitoriul întocmit de procurorii gorjeni arată scenariul agresiunii sexuale puse la cale. Acesta a atacat femeia, a lovit-o şi a supus-o unor perversiuni sexuale. Totul s-a întâmplat într-o pădure, bărbatul fiind mascat pentru a nu fi identificat. De frică, victima i-a spus acestuia că va accepta să fie abuzată, dar apoi să o elibereze.

A venit pregătit pentru agresiunea sexuală

Bărbatul şi-a chemat victima de 31 de ani, din Craiova, la o carieră din Bîlteni, în apropierea unei păduri. A mințit că este patron și că o va angaja ca asistentă. Acolo a lovit-o și a vrut să o violeze. Șocant este faptul că agresorul a venit pregătit, având asupra sa o frânghie pentru a lega victima. „Inculpatul Constantinescu Nicolae Marian i-a aplicat două lovituri cu palma peste faţă, reuşind în acest fel să o doboare la pământ şi să o determine să îi remită un inel şi verigheta pe care persoana vătămată le avea pe mâna stângă(…) Inculpatul a scos dintr-o plasă de rafie o funie de aproximativ 60 de centimetri cu care a încercat să lege partea vătămată. (…) La început, persoana vătămată a opus rezistenţă, însă în cele din urmă, cu toată împotrivirea, de teamă să nu fie legată, i-a spus inculpatului că „dacă vrea să o violeze nu va riposta”. (…) Inculpatul i-a cerut apoi să se dezbrace, lucru pe care partea vătămată l-a făcut, așezându-se apoi în genunchi și mâini, în urma solicitărilor primite, pe o cârpă pe care acesta o întinsese pe sol”, se arată în rechizitoriul întocmit de procurori.

Perversiuni sexuale în pădure

După scurt timp, în care a săvârşit anumite acte cu tentă sexuală, inculpatul i-a cerut victimei să se ridice şi să mai rămână puţin alături de el, promiţându-i acesteia că o va elibera dacă îi va da telefonul. „La rândul său, inculpatul Constantinescu Nicolae Marian s-a dezbrăcat şi a început să îşi frece organul sexual de corpul victimei, profitând de imposibilitatea acesteia de a se apăra. După aproximativ 2 minute, inculpatul a cerut părţii vătămate să întreţină un act sexual oral, fiind însă refuzat, inculpatul renunţând la idee ca urmare a temerii de a nu fi muşcat. După ce a stat împreună cu inculpatul la solicitarea imperativă a acestuia, persoana vătămată s-a întors în localitatea Moi, fugind pe acelaşi drum pe care a venit, ajungând la casele din apropierea pădurii. Aici, persoana vătămată a relatat martorilor că a fost violată în pădure(…) Martorii au remarcat faptul că aceasta era murdară pe îmbrăcăminte, cel din urmă martor declarând că persoana vătămată se afla într-o stare de tulburare”, au mai consemnat procurorii.

Agresorul este recidivist

În urma faptelor sale, falsul patron angajat în CEO a ajuns în cătuşe, iar ulterior a fost trimis în judecată pentru agresiune sexuală. Acesta a mai fost condamnat pentru că a tâlhărit o judecătoare. Totodată, inculpatul a mai fost anchetat penal într-un alt dosar penal, pentru o faptă de viol la Rovinari.

- Advertisement -
Articolul precedentTrimişi în şomaj tehnic
Articolul următorSediul PSD Gorj, vandalizat

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -