6.8 C
Târgu Jiu
joi, februarie 25, 2021
Acasă Eveniment Detalii incendiare în dosarul falsului patron de la CEO

Detalii incendiare în dosarul falsului patron de la CEO

- Advertisement -

Amănunte incredibile ies la iveală în dosarul falsului patron de la CEO care a vrut să violeze o asistentă medicală. Rechizitoriul întocmit de procurorii gorjeni arată scenariul agresiunii sexuale puse la cale. Acesta a atacat femeia, a lovit-o şi a supus-o unor perversiuni sexuale. Totul s-a întâmplat într-o pădure, bărbatul fiind mascat pentru a nu fi identificat. De frică, victima i-a spus acestuia că va accepta să fie abuzată, dar apoi să o elibereze.

A venit pregătit pentru agresiunea sexuală

Bărbatul şi-a chemat victima de 31 de ani, din Craiova, la o carieră din Bîlteni, în apropierea unei păduri. A mințit că este patron și că o va angaja ca asistentă. Acolo a lovit-o și a vrut să o violeze. Șocant este faptul că agresorul a venit pregătit, având asupra sa o frânghie pentru a lega victima. „Inculpatul Constantinescu Nicolae Marian i-a aplicat două lovituri cu palma peste faţă, reuşind în acest fel să o doboare la pământ şi să o determine să îi remită un inel şi verigheta pe care persoana vătămată le avea pe mâna stângă(…) Inculpatul a scos dintr-o plasă de rafie o funie de aproximativ 60 de centimetri cu care a încercat să lege partea vătămată. (…) La început, persoana vătămată a opus rezistenţă, însă în cele din urmă, cu toată împotrivirea, de teamă să nu fie legată, i-a spus inculpatului că „dacă vrea să o violeze nu va riposta”. (…) Inculpatul i-a cerut apoi să se dezbrace, lucru pe care partea vătămată l-a făcut, așezându-se apoi în genunchi și mâini, în urma solicitărilor primite, pe o cârpă pe care acesta o întinsese pe sol”, se arată în rechizitoriul întocmit de procurori.

Perversiuni sexuale în pădure

După scurt timp, în care a săvârşit anumite acte cu tentă sexuală, inculpatul i-a cerut victimei să se ridice şi să mai rămână puţin alături de el, promiţându-i acesteia că o va elibera dacă îi va da telefonul. „La rândul său, inculpatul Constantinescu Nicolae Marian s-a dezbrăcat şi a început să îşi frece organul sexual de corpul victimei, profitând de imposibilitatea acesteia de a se apăra. După aproximativ 2 minute, inculpatul a cerut părţii vătămate să întreţină un act sexual oral, fiind însă refuzat, inculpatul renunţând la idee ca urmare a temerii de a nu fi muşcat. După ce a stat împreună cu inculpatul la solicitarea imperativă a acestuia, persoana vătămată s-a întors în localitatea Moi, fugind pe acelaşi drum pe care a venit, ajungând la casele din apropierea pădurii. Aici, persoana vătămată a relatat martorilor că a fost violată în pădure(…) Martorii au remarcat faptul că aceasta era murdară pe îmbrăcăminte, cel din urmă martor declarând că persoana vătămată se afla într-o stare de tulburare”, au mai consemnat procurorii.

Agresorul este recidivist

În urma faptelor sale, falsul patron angajat în CEO a ajuns în cătuşe, iar ulterior a fost trimis în judecată pentru agresiune sexuală. Acesta a mai fost condamnat pentru că a tâlhărit o judecătoare. Totodată, inculpatul a mai fost anchetat penal într-un alt dosar penal, pentru o faptă de viol la Rovinari.

- Advertisement -
Articolul precedentTrimişi în şomaj tehnic
Articolul următorSediul PSD Gorj, vandalizat

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Cele mai citite stiri

Comentarii recente