Detalii înfricoșătoare despre teribilul accident în care familia din Motru a fost ucisă

0
2776

Detalii înfricoșătoare au ieșit la iveală despre teribilul accident rutier petrecut pe varianta de ocolire a municipiului Craiova, în urma căruia o familie din Motru a ucisă de către un șofer inconștient. Dan Băcescu, în vârstă de 41 de ani, și fiica sa de șase ani și-au pierdut viața, iar soția bărbatului a fost grav rănită.

Accidentul a avut loc marți dimineața, în jurul orei 5,00, pe „centura“ Craiovei. Mașina condusă de un tânăr de 25 de ani a pătruns pe contrasens și s-a izbit frontal de autoturismul în care se afla o familie întreagă.

Polițiștii craioveni au informații că șoferul de 25 de ani a pătruns intenționat pe contrasens cu viteză mare pentru a se sinucide: „Poliţiştii au obţinut date din care rezultă că tânărul de 25 de ani ar fi pătruns pe contrasens cu intenţia de a se sinucide. Astfel, având în vedere probele administrate, dosarul penal urmează sa fie înaintat către Parchetul de pe lângă Tribunalul Dolj, cercetările urmând sa fie continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de omor calificat”, au anunțat reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dolj.

Familia Băcescu plecase în concediu

Familia Băcescu plecase în concediu și se deplasa către litoral. Dan Băcescu lucra ca șofer de TIR și avea experiență îndelungată la volan. Acesta achiziționase cu o zi înainte de producerea tragediei un autoturism nou, după care a plecat cu familia în concediu. „Familia locuia în satul Roșiuța, care aparține de municipiul Motru. Este o tragedie imensă pentru comunitatea noastră. Este vorba de o familie de oameni tineri, care aveau tot viitorul în față. O să fim alături de această familie, pentru a “, a precizat primarul municipiului Motru, Gigel Jianu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here