Acasa / Eveniment / Detalii terifiante în cazul crimei de la Motru! Victima a fost bătută cu o scândură plină de cuie
Universitatea Constantin Brancusi Targu Jiu - Admitere 2018

Detalii terifiante în cazul crimei de la Motru! Victima a fost bătută cu o scândură plină de cuie

Noi amănunte groaznice apar în cazul crimei din orașul Motru, care a zguduit toată țara. Ion Jianu, bărbatul de 52 de ani care și-a ucis concubina, Ecaterina Simona Iliescu, de 34 de ani, în chinuri groaznice, a lovit-o și cu o scândură pe care erau bătute mai multe cuie. Femeia a fost torturată timp de trei ore de către bărbatul care era măcinat de gelozie, până când aceasta și-a dat sfârșitul.

În referatul de arestare preventivă, procurorul de caz arată că în noaptea de 30 spre 31 iulie, Ion Jianu a lovit-o cu o scândură plină cu cuie în lungime de un metru și jumătate: „Inculpatul Ion Jianu și concubina sa, Ecaterina Simona Iliescu, au început să se certe pe motive de infidelitate ale acesteia. În jurul orei 1:00, după ce a consumat coniac și bere, inculpatul a început s-o agreseze pe victimă în diferite moduri. Inițial, acesta a lovit-o cu palmele și pumnii, apoi cu o scândură care avea cuie bătute în ea, cu dimensiunile de 1,5 metri lungime, 5 cm. lățime, și a izbit-o în reptate rânduri cu capul de perete“.

I-a tăiat urechea cu un ciob

Criminalul a continuat să își tortureze victima și a scalpat-o cu un cuțit, după care i-a tăiat cu un ciob o ureche: „Când victima era încă în viață, inculpatul i-ai tuns părul cu un cuțit și i-a secționat complet urechea dreaptă cu un obiect tăietor, cel mai probabil un fragment mai mare de sticlă obținut prin spargerea unui pahar cu pereții groși, aflat pe masa din dormitor. Urechea detașată de corp a fost găsită în vasul de WC, printre resturi de țigări, așchii de lemn și fire de păr, inculpatul recunoscând că el a aruncat-o acolo. Tot în vasul de WC a fost găsit un fragment de țesut de aproximativ 1-2 cm, cu margini neregulate, provenind din zona urechii secționate“, mai arată procurorul.

Trei ore de tortură

Suferințele îndurate de victimă au durat trei ore „Inculpatul a chinuit victima (…) timp de aproximativ trei ore, în intervalul 1:00 – 4:00, iar prin modul în care a acționat, cu ferocitate și sadism, i-a produs victimei suferințe mari, care depășesc cu mult suferințele inerente acțiunii de ucidere“, se mai arată în referatul prin care s-a propus arestarea preventivă pe 30 de zile a lui Ion Jianu.

Un comentariu

  1. Să le fie rușine vecinilor care au auzit prin ce chinuri trecea femeia aia și au stat nepăsători. Sunt niște imbecili (cu nimic mai presus decât bestia de criminal) pe care sper să-i urmărească toată viata sentimentul de vinovăție că ar fi putut face ceva și nu au făcut.

Scrie un commentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*