12.9 C
Târgu Jiu
miercuri, martie 3, 2021
Acasă Eveniment Dezvăluiri incredibile în dosarul "spintecătoarei" din Godineşti

Dezvăluiri incredibile în dosarul „spintecătoarei” din Godineşti

- Advertisement -

Primul termen de judecată în dosarul Constanţei Mutu, femeia care şi-a înjunghiat soţul, a scos la iveală detalii incredibile. Ambii soţi şi-au recunoscut faptele, cel puţin parţial, însă inculpata a declarat că era agresată frecvent de partenerul său de viaţă. În replică, cel înjunghiat spune că tentativa de crimă ar fi fost pusă la cale, soţia sa aşteptându-l acasă, moment în care l-a atacat pe la spate. Bărbatul a mai precizat în faţa magistraţilor că soţia sa l-a ameninţat în nenumărate rânduri că îl va înjunghia.

A venit către mine şi a nimerit în cuțit

Un gest disperat, asta ar fi fost tentativa de crimă din toamna acestui an de la Godineşti. Inculpata, Constanţa Mutu, a declarat în faţa instanţei de judecată că şi-a înjunghiat soţul pentru a se apăra. Ar fi ucis-o în bătaie, spune aceasta, motiv pentru care a reacţionat de teamă, iar acţiunea sa a adus-o în cătuşe, urmând acum să petreacă ani buni după gratii. „Eu am venit de la muncă şi m-am pus puţin în pat. Am grijă de o bătrână din localitate. Nu am apucat să mă odihnesc că a venit peste mine şi a început să mă bată. Era în stare de ebrietate. M-a omorât cu bătaia şi m-a făcut în toate felurile. A rupt şi o coadă de mătură pe mine. Am sunat la 112, dar el mi-a smuls telefonul din mână. Operatoarea a răspuns, dar eu nu am mai putut să-i spun ce se întâmplă. A venit spre mine ca să mă ia de păr şi atunci am luat un cuţit de pe sobă. A venit către mine şi a nimerit în cuţit”, a declarat Constanţa Mutu, inculpata.

„Indiferent ce ai făcut, tot te iert”

După ce şi-a înjunghiat soţul, „spintecătoarea” a fugit din căminul conjugal, însă bărbatul a fugit după aceasta şi a agresat-o fizic. „Am fugit, dar m-a urmărit până la un podeţ, unde m-a prins şi m-a omorât cu bătaia. Mi-a spus aşa: «Indiferent ce ai făcut, tot te iert». Mi-a umplut capul cu pumni. Am scăpat din mâinile lui şi am fugit. Am dormit sub un pod şi pe urmă m-am dus la postul de poliţie. Am auzit salvarea că vine, dar mi-a fost frică să văd ce s-a întâmplat. Tremuram şi eram şocată. Nu ştiam ce să mai fac. Eu stau la răcoare şi el stă bine merci, după ce am muncit 14 ani pentru el şi am fost plecată şi în străinătate. Profită de faptul că nu am pe nimeni”, a mai declarat Constanţa Mutu, inculpată.

„…era normal că trebuia să dau în ea”

Soţul său, Adişor Mutu, se arată terorizat de ieşirile nervoase ale soţiei sale. A recunoscut în faţa magistraţilor că o bătea, însă consideră violenţa un lucru normal.„Mi-a dat direct cu cuţitul în spate cum am intrat în cameră. M-a aşteptat pregătită cu cuţitul. Îi cer suma de 50 de milioane de lei şi să-mi plătească spitalizarea, pentru care am plătit 3,5 milioane de lei. Mi s-a scos splina şi nu pot să mai muncesc. Eu trăiam din car şi din căruţă, dar acum nu mai pot să muncesc. Am bătut-o înainte de a mă tăia cu cuţitul. Ea s-a dus să aibă grijă de femeia aia, dar nu făcea faţă şi mă duceam eu să fac focul şi să mă ocup de ea. Soţia pleca prin sat că avea prietene şi venea seara la bătrână. Ea nu suporta să-i spun ceva sau să o deranjez. Arunca după mine cu farfurii sau cu căni şi era normal că trebuia să dau în ea. Am schimbat de cinci sau şase ori geamurile, după ce le-a spart”, a precizat Adişor Mutu.

A mai fost încarcerată în urmă cu 14 ani

Bărbatul are o altă variantă în ceea ce priveşte episodul sângeros petrecut în casa de la Godineşti. „S-a ridicat din pat şi mi-a spus că pleacă. I-am spus să plece, dar dar m-a lovit pe la spate cu cuţitul, m-a împins şi a fugit. Apoi, am urmărit-o, am alergat după ea şi am prins-o într-un şanţ unde am lovit-o. Nu a fost prima dată când m-a ameninţat cu cuţitul. Şi atunci când s-a întâmplat, m-a ameninţat că mă taie şi se duce iar la puşcărie, că ea a mai fost închisă în anul 2000. Nu eram băut că nu puteam să alerg după ea. M-am întors acasă, am pus nişte ţuică la rană, că m-am gândit că nu e aşa de adâncă şi a băgat toată lama. Am pus o cuvertură de pe pat ca să opresc sângerarea, dar am simţit că îmi pierd cunoştinţa şi atunci m-am dus la vecini şi ei au anunţat ambulanţa. Nu puteam să ridic vocea la ea, că se enerva şi arunca în mine cu tot ce-i pica în mână. Mi-a spus că a rămas cu nişte probleme de când a fost în arest, dar nu s-a dus la un medic să se controleze şi nici nu a luat vreun tratament. Am stat atâţia ani cu ea pentru că am crezut că se maturizează”, a mai declarat victima Constanţei Mutu. Constanţa Mutu riscă să petreacă peste un deceniu de închisoare pentru că a încercat să îşi ucidă soţul. Procesul se judecă la Tribunalul Gorj.

- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Cele mai citite stiri

Comentarii recente