Acasa / Eveniment / Doi tineri de 16 și 19 ani acuzați de furt prin efracție

Doi tineri de 16 și 19 ani acuzați de furt prin efracție

Doi tineri, de 16 şi 19 ani, din Motru, au fost reținuți de polițiști pentru că au intrat prin efracție într-o frizerie de pe raza localității de unde au furat bani. Se pare că aceștia au forțat ușa de la intrare și au pătruns în interiorul salonului în două nopți consecutive.

”Poliţişti din cadrul Poliţiei Municipiului Motru au fost sesizaţi de o femeie de 60 de ani, din municipiul Drobeta Turnu Severin, judeţul Mehedinţi, preşedinte al unei societăţi comerciale din Motru, cu privire la faptul că în nopţile de 24/25 mai a.c., respectiv 27/28 mai a.c., persoane necunoscute au pătruns în punctul de lucru al salonului de frizerie, aparținând societății pe care o administrează, prin forțarea ușii de acces, iar din interior au sustras suma de 245 lei.

La data de 29 mai a.c., în urma cercetărilor efectuate de către poliţişti, au fost identificate cu operativitate persoanele bănuite de comiterea celor două furturilor, fiind un tânăr de 19 ani şi un minor de 16 ani, din municipiul Motru, ambii având antecedente penale” a transmis purtătorul de cuvânt al I.P.J. Gorj.

Față de aceștia, poliţiştii au luat măsura reținerii pentru 24 ore, fiind introduşi în Central de Reţinere şi Arestare Preventivă al IPJ Gorj, urmând să fie prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Motru cu propuneri corespunzătoare.

Scrie un commentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*