Acasa / Eveniment / Dosar penal pe numele unei gorjence care a venit din Italia

Dosar penal pe numele unei gorjence care a venit din Italia

O gorjeancă a încercat să ascundă faptul că vine din Italia, însă a fost depistată de autorități, iar pe numele său a fost întocmit un dosar penal

Aceasta ar fi plecat cu autocarul în Germania, după care s-a urcat într-un alt autocar cu destinația Timișoara, fără să spună că vine din Italia. De aici a încercat să ajungă în Gorj cu un alt mijloc de transport. Doar că poliţiştii din Lugoj, judeţul Timiş, au aflat de toate lucrurile acestea. Femeia a fost băgată în carantină în Lugoj. La fel au pățit și ceilalți pasageri din autocar, care au ajuns în carantină.

Este acuzată de zădărnicirea combaterii bolilor

Potrivit IPJ Timiş, poliţiştii din Lugoj au fost sesizaţi că într-un autocar care se îndrepta către Gorj era o persoană care ar veni din Italia.

Poliţiştii au constatat că femeia de 38 de ani a călătorit din Italia în Germania, iar vineri a ajuns în Timişoara şi a luat un autocar către Gorj.

Pentru că femeia nu a declarat autorităţilor că este venită din Italia, poliţiştii au deschis un dosar penal pe numele acesteia pentru zădărnicirea combaterii bolilor.

Scrie un commentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*