Dosar penal pentru că a spart „păcănelele”

0
24

Un rovinărean s-a ales cu dosar penal pentru distrugere, după ce a spart o maşinuţă la care se jucase preţ de câteva ore. Supărat că toţi banii i-au fost „înghițiți” de aparat, bărbatul a lovit-o de mai multe ori. Din nefericire, acesta avea în mână o monedă de 50 de bani, care a făcut ca ecranul maşinuţei de tip „shlot-machine” să se crape. Poliţiştii ajunşi la faţa locului au întocmit de grabă dosar penal pe numele bărbatului revoltat.

Tânăra barmaniţă, în vârstă de 27 de ani, a cerut de urgenţă ajutorul oamenilor legii, după ce a constatat că un client din localul în care aceasta lucra a spart un aparat de jocuri de noroc. Conform celor prezenţi, jucătorul de la păcănele pierduse o sumă destul de importantă. Furios că norocul nu era de partea lui, acesta a lovit aparatul de mai multe ori. Într-un final, ecranul acestuia a început să se crape, de vină fiind o monedă pe care rovinăreanul o avea în mână. Atunci când au ajuns oamenii legii, bărbatul a răspuns pentru faptele sale. Din nefericire pentru acesta, poliţiştii au deschis un dosar penal pe numele lui, urmând ca prejudiciul să fie stabilit.

,,La data de 31 ianuarie, poliţişti din cadrul Poliţiei Oraşului Rovinari au fost sesizaţi prin apelul 112 de către o tânără, de 27 de ani, din oraşul Rovinari, cu privire la faptul că o persoană de sex masculin a distrus monitorul unui aparat de jocuri de noroc, tip „shlot-machine”, ce aparţine unei societăţi comerciale din localitate. La locul faptei s-a deplasat echipa operativă, care a constatat că cele sesizate se confirmă, iar în urma primelor verificări efectuate, a rezultat faptul că, un bărbat, de 39 de ani, din Rovinari, ar fi lovit cu o monedă, monitorul aparatului de joc, spărgându-i ecranul. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspcetul săvârşirii infracţiunii de distrugere”, a declarat Miruna Prejbeanu, purtătorul de cuvânt al IPJ Gorj.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here