19.5 C
Târgu Jiu
duminică, august 14, 2022
AcasăEvenimentDosare penal pentru tăiere ilegală şi sustragere de material lemnos

Dosare penal pentru tăiere ilegală şi sustragere de material lemnos

Polițiștii gorjeni au depistat trei gorjeni, unul din comuna Plopșoru și doi din municipiul Tg-Jiu în timp ce transportau mai mulți arbori pe care i-ar fi tăiat și sustras fără drept.

Poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Turceni au depistat în flagrant delict, un bărbat, de 49 de ani, din comuna Plopșoru, care ar fi tăiat şi sustras, fără drept, de pe un teren izolat, din afara fondului forestier, folosind un motofierăstrău mecanic,15 arbori de esenţă ulm, cu diametrele la cioată cuprinse între 8 şi 20 cm la cioată, pe care i-ar fi transportat la domiciliul său.

Întreaga cantitate de material lemnos a fost lăsată în custodia proprietarului, până la finalizarea cercetărilor, iar motofierăstrăul mecanic a fost ridicat în vederea continuării cercetărilor.

Totodată, poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Târgu Jiu au depistat, pe strada Slobozia, din localitate, doi tineri, de 12 respectiv 23 de ani, ambii din municipiul Târgu Jiu, în timp ce transportau, cu un atelaj hipo, 18 arbori de esență gorun și cer cu diametrele cuprinse între 8 şi 18 cm.

Din cercetări a reieşit faptul că cei doi ar fi tăiat și sustras materialul lemnos fără marcă silvică, dintr-o pădure situată pe Dealul Târgului, în cantitate totală de aproximativ un metru cub, cauzând un prejudiciu în curs de estimare.

În ambele cauze s-au întocmit dosare penale pentru săvârșirea infracţiunilor de tăiere ilegală şi sustragere de material lemnos.

 

Tată și fiu din Runcu, reținuți după ce au fost depistați la volan sub efectul substanțelor psihoactive

0
Un tânăr de 27 de ani și tatăl său, ambii din comuna Runcu, au fost...

A furat un tractor din curtea unei case din Logrești

1
Un tânăr din comuna Logrești a fost reținut pentru 24 de ore, pentru că a...
IPJ Gorj

Reținut după o evadare

0
Polițiști din cadrul Poliției Orașului Târgu-Cărbunești, au reținut, pentru 24 de ore și introdus în...

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultima oră!

- Advertisment -
error: Content is protected !!