Acasa / Eveniment / Dosare penale pentru doi soți agresivi

Dosare penale pentru doi soți agresivi

Un gorjean de 49 de ani este cercetat de polițiști, după ce a încălcat măsurile instituite printr-un ordin de protecție, emis de Judecătoria Novaci, la data de 7 decembrie 2018.

”La data de 4 februarie a.c., polițiști din cadrul Postului de Poliție Baia de Fier au fost sesizați de o localnică de 41 de ani, despre faptul că soțul acesteia în vârstă de 49 de ani, ar fi încălcat ordinul de protecție emis la data de 7 decembrie 2018 de Judecătoria Novaci, care prevede interzicerea oricărui contact verbal, telefonic, prin corespondență sau în orice mod cu soția sa, stabilind totodată că aceștia să conviețuiască în același imobil, dar în camere separate. Din primele cercetări efectuate de polițiști, a reieșit faptul că bărbatul i-ar fi adresat cuvinte și expresii jignitoare soției sale, în timp ce aceasta se afla în camera sa. În cauză s-a întocmit dosarul penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de încălcarea măsurilor instituite prin ordinul de protecție” a transmis purtătorul de cuvânt al I.P.J. Gorj.

Polițiștii efectuează cercetări și în cadrul unui dosar penal pentru infracțiunea de amenințare, ca urmare a faptului că, alaltăieri, un bărbat din Crasna și-ar fi amenințat soția cu moartea. ”La data de 4 februarie a.c., polițiști din cadrul Postului de Poliție Crasna au fost sesizați prin apelul 112, de o femeie de 41 de ani, din localitate, cu privire la faptul că ar avea o stare conflictuală cu concubinul său de 51 de ani, cu care locuiește la același domiciliu. Din primele cercetări efectuate, s-a stabilit faptul că, pe fondul consumului de alcool, bărbatul i-ar fi adresat concubinei sale amenințări cu moartea. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ameninţare și, totodată, polițiștii au emis un ordin de protecție provizoriu pe o perioadă de 5 zile, agresorului fiindu-i interzis să se apropie la mai puțin de 200 metri de persoana vătămată sau locuința acesteia” a precizat aceeași sursă.

Scrie un commentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*