Două accidente pe Dealul Bujorăscu: Un Audi s-a răsturnat și o ambulanță a lovit o căprioară

0
39

accident bujorascu 3Două accidente de circulație au avut loc în aceeași zonă și aproape în aceeași perioadă de timp. Evenimentele au avut loc marți dimineață, în localitatea Ciuperceni, în zona Dealul Bujorăscu. În primul accident a fost implicat un autoturism Audi și a fost cel mai grav, pentru că s-a soldat cu o persoană decedată și cu o alta rănită.

accident bujorascu 1Bărbatul decedat avea 41 de ani şi era din Câlnic, iar persoana rănită are 31 de ani şi este din Ciuperceni. Şoferul aflat la volan a pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare într-un sector cu mai multe curbe şi maşina a căzut de la o înălțime de câțiva metri. La faţa locului a intervenit un echipaj cu o autospecială pentru descarcerare şi un echipaj SMURD din cadrul Detaşamentului de Pompieri Motru, precum şi o autospecială pentru descarcerare grea şi o ambulanţă.

Căprioară lovită de o ambulanță

accident-bujorascu-blurUna dintre ambulanțele care se deplasa spre locul accidentului a fost implicată într-un eveniment rutier neobișnuit. Șoferul ambulanței nu putut evita impactul cu animalul, mai ales că se deplasa cu viteză mare către locul accidentului. Personalul medical din ambulanță nu a fost rănit, dar mașina a fost avariată și nu și-a mai putut continua cursa. „Am chemat alt echipaj suplimentar ca să preia doctorul să-l ducă la locul solicitării. Ei aveau viteză, mergeau spre locul solicitării, au evitat cât au putut. Maşina nu s-a mai putut deplasa de pe loc”, a precizat directorul medical al Serviciului de Ambulanță Gorj, Florentina Motea. Echipajul medical a fost preluat de o altă ambulanță care se deplasa către locul accidentului, care s-a soldat cu o persoană decedată și o alta rănită.


LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here