Acasa / Eveniment / Două femei din Polovragi și Bolboși, victime ale violenței conjugale

Două femei din Polovragi și Bolboși, victime ale violenței conjugale

O femeie, de 40 de ani, din comuna Polovragi, a ajuns la spital după ce a fost bătută de iubitul său. „Polițiștii prezenți la fața locului au aplanat conflictul și au stabilit că în timp ce bărbatul se afla la domiciliul concubinei sale, pe fondul consumului de alcool și al geloziei, i-ar fi adresat acesteia injurii și expresii jignitoare, intenționând să o ia la domiciliul său, din comuna Baia de Fier, împotriva voinței sale. Din cercetări a reieșit faptul că la data de 10 august a.c., în timp ce femeia se afla la locuința conjugală din comuna Baia de Fier, concubinul său, tot pe fondul consumului de băuturi alcoolice, ar fi exercitat acte de violență asupra sa, provocându-i leziuni, motiv pentru care un echipaj al ambulanței a transportat-o la spital, pentru acordarea de îngrijiri medicale. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de violență domestică, polițiștii luând, totodată, măsura emiterii unui ordin de protecție provizoriu pe o perioadă de 5 zile, agresorului fiindu-i interzis să se apropie la mai puțin de 500 metri de persoana vătămată sau locuința acesteia din comuna Polovragi“, a transmis Miruna Prejbeanu, purtătorul de cuvânt al Poliției Gorj.

Femeie rănită de soțul violent

Un alt scandal conjugal a avut loc și în comuna Bolboși. O femeie, de 36 de ani, a sunat la 112 să sesizeze faptul că ar avea un conflict cu soţul său.

Conform polițiștilor, un bărbat, de 50 de ani, din comuna Bolboşi, pe fondul consumului de alcool, ar fi amenințat și exercitat acte de violență asupra soţiei sale şi pe fiului lor, de 13 ani, provocându-le acestora leziuni, care au necesitat îngrijiri medicale.

Polițiștii au luat măsura emiterii unui ordin de protecție provizoriu pentru o perioadă de 5 zile împotriva agresorului, care a fost evacuat din locuinţă, fiindu-i interzis să se apropie la o distanţă de 100 m de locuinţă sau de persoanele vătămate.

În cauză s-a întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de violență domestică şi ameninţare.

Scrie un commentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*